Foto: Shutterstock
Ja aktuāli meklēt jaunu ledusskapi, vērtīgus ieteikumus, kam pievērst uzmanību, atradīsi šajā apkopojumā. Un arī tiem, kam esošajam ledusskapim radusies kāda ķibele, piemēram, krājas ūdens vai tajā radusies nelāga smaka, meklējamas atbildes, kā to novērst.

Ledusskapis ir katras mājsaimniecības neatņemama sastāvdaļa, tādēļ būtiski izdarīt pareizo izvēli pirkuma brīdī, ņemot vērā gan ierīces piemērotāko izmēru, gan funkcijas, ko tas var piedāvāt. Vairāk par šiem aspektiem lasi šeit. Taču bez tehniskajiem parametriem būtiski arī izvēlēties to piemērotāko pēc vizuālajām pazīmēm. Arī šajā sakarā ''Tava Māja'' padomu krājumos ir iedvesmojošu interjeru apkopojums, kurā smelties gaumīgus piemērus savas virtuves iekārtošanā.

Lai vai kāds ledusskapis iegādāts, gadiem ejot, arī tas liks par sevi manīt un kāda problēma tā lietošanā var rasties. Ja ne jaunam, tad pirms daudziem gadiem iegādātam ledusskapim var pēkšņi parādīties ūdens tur, kur tam nevajadzētu būt. Vai arī, neskatoties uz to, ka aukstuma pakāpe nav tikusi mainīta, pēkšņi ledusskapja nodalījumos uz sienām parādās ledus – ko darīt šādās situācijās? Par šādām un citām kaitēm ledusskapim atbildes radīsi šeit. Ja pienācis laiks atkausēt saldētavas nodalījumu vai izmazgāt ledusskapja iekšpuses nodalījumus, tīrīšanas metodes un līdzekļus arī atradīsi padomu vācelītē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!