Foto: Shutterstock
Ikvienam patīk dzīvot tīrā un sakārtotā mājā, bet ne vienmēr tīrīšanas darbiņi iet raiti. Mūsdienās daudzās mājās uzkopšanas darbus ikdienā atvieglo putekļu sūcēji, kas ne tikai veikli sasūc netīrās grīdas, bet arī tās izmazgā.

No savas arhīvu vācelītes šoreiz esam izcēluši rakstus par putekļu sūcējiem. Mūsdienās ir ļoti plaša putekļu sūcēju izvēle – ir ne tikai tā saucamie putekļu sūcēji-roboti, bezvadu putekļu sūcēji, klasiskie putekļu sūcēji un citi. Atšķiras arī to tipi, piemēram, ir putekļu sūcēji ar ūdens filtru, konteineru, maisiņiem, ar maisu un konteineru, rokas utt. Kā neapjukt plašajā piedāvājumā un kā iegādāties savai mājai piemērotāko, lūko rakstā zemāk.

Tāpat esam vētījuši par lietām, kuras nesūkt ar putekļu sūcēju, kā arī esam stāstījuši par neparastiem veidiem, kā savās mājās pielietot putekļu sūcēju, piemēram, sasūcot tajā nevēlamos lidoņus.

Ja tev ir kāds jautājums par putekļu sūcējiem - padalies ar to mums! Raksti to e-pastā: maja@delfi.lv . Kopā ar speciālistiem mēģināsim rast atbildes uz jautājumiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!