Foto: instagram.com/mainrudder/ ; instagram.com/amigurimitoyss/
Māja nav iedomājama bez aizkariem, jo tie telpai piešķir mājīguma un omulības devu. Arī skaistajiem audumiem var piešķirt nelielu odziņu, piemēram, nostiprinot tos ar oriģināliem un skaistiem aizkaru turētājiem.

Iedvesmojoties no portāla "Delfi Dekor", piedāvājam aplūkot neparastas idejas aizkaru turētājiem, kuras var aizlienēt arī savā mājoklī.

Pērļu virtenes. Ja gadījumā mājās stāv rotaslieta, kas netiek ilgi valkāta, tad to var izmantot kā dekoru aizkariem. Elegants akcents garantēts.

Praktikas cienītājiem noderēs vīriešu kaklasaites, kuras var pārtapt par neparastu aizkaru turētāju. Droši vari variēt ar dažādu toņu kaklasaitēm, tādējādi aizkarus varēsi padarīt rotaļīgākus. Turklāt –šis dekors viennozīmīgi pārsteigs ciemiņus.

Tāpat noderēs vēl viens praktisks risinājums no vīriešu garderobes - siksnas.

Lai ienestu telpā boho stila vēsmas vai jūrnieku stilu, tad droši par aizkaru turētājiem var izvēlēties dažādus pinumus un vijumus.

Rokdarbnieki var likt talkā prasmes, lai radītu krāšņus aizkaru turētājus no auduma ziediem. Variāciju ir ļoti daudz – no filca ziediem, tamborētiem vai pat mākslīgajiem.

Bērnistabā iederēsies aizkaru turētāji, kas būs izveidoti no rotaļlietām. Vai nav skaisti, ka aizkarus tur mīlīgs zaķis, kaķis vai pat lācēns?

Arī krūzītēm var piešķirt otro dzīvi – tās var kļūt ne tikai par mājvietu augiem, bet arī pildīt aizkaru turētāja funkciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!