Foto: Shutterstock
Jauns gads nes jaunas ieceres dažādās jomās, tai skaitā arī mājokļa iekārtošanā. Gada sākumā vari ķerties klāt pārvērtībām dažādās telpās, piemēram, vannasistabā! Šoreiz nerunāsim par to, kā labāk noflīzēt sienas, kādu izlietni izvēlēties, to, ko labāk pirkt – vannu vai dušu, bet stāstīsim par lietām, kas prasa salīdzinoši mazas izmaksas.

Esam sarūpējuši rakstu kolekciju, kurā varēsiet atrast noderīgus padomus, kā iekārtot vannasistabu. Piekritīsiet – reizēm ar maziem līdzekļiem var panākt lielisku efektu. Kāpēc gan gada sākumā tērēt vairākus simtus telpas pārvērtībām, ja pavisam citu skatu telpā var panākt ar dažiem eiro.

Pārvērtības vari panākt kaut vai ar dvieļu kārtošanu! Ja iepriekš tev tie stāvēja uz dvieļu žāvētāja, tad tagad tos vari skaisti salocīt un salikt kādā grozā, iegūstot skatu kā viesnīcas! Vannasistabu vari papildināt ar telpaugiem, protams, ar nosacījumu, ka vannasistabā ir logi, jo citādi augs nīkuļos. Ja loga nav, tad iegādājies mākslīgos augus! Labs papildinājums telpai būs arī sveces un mājokļa aromāti. Tāpat atceries, ka harmoniskāku skatu telpā varēsi radīt, aizvācot vai noslēpjot "vizuālos trokšņus", piemēram, košas un krāsainas pudeles, kas novērš skatu no skaistām detaļām telpā.

Lasi, skaties un iedvesmojies!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!