Foto: Shutterstock
Trauku mašīna virtuvē ir īsts saimnieces palīgs, kas īpaši atvieglo dzīvi tad, kad ir lielas viesības. Mazā virtuvē visu jāspēj iekārtot kompakti, bet reizēm nākas sastapties ar dilemmu – kur labāk novietot elektrotehniku, kā tas noticis arī portāla "Tava Māja" lasītājas Elzas gadījumā.

Kā raksta Elza, viņa iegādājusies jaunu mājokli, kurā ir visai maza virtuve. "Nevaru saprast, kur labāk novietot trauku mazgājamo mašīnu – blakus cepeškrāsnij vai arī ledusskapim," pēc padoma taujā lasītāja.

Sarunā ar "Tava Māja" uzņēmuma "Rīgas Meistars" speciālisti skaidro, ka lasītāja droši var novietot trauku mazgājamo mašīnu gan blakus cepeškrāsnij, gan arī ledusskapim. "Tā nav nekāda problēma," piebilst speciālisti, kuru mājokļos arī trauku mazgājamā mašīna ir novietota blakus cepeškrāsnij. Kā norāda eksperti, jaunās cepeškrāsnis siltumu nerada, kā arī tās ir aprīkotas ar pietiekami labu ventilācijas sistēmu, tāpēc satraukumam nevajadzētu būt. Turklāt arī jauno māju projektos ir jau paredzēta vieta trauku mazgājamajai mašīnai, kas noteikti ir iekļauts arī dzīvokļa plānā.

Arī uzņēmuma "S.M.N" pārstāvji norāda – problēmām nevajadzētu rasties, vismaz viņu pieredzē arī nav dzirdēti šādi gadījumi. "Katrs liek tā, kā ir ērtāk," tā par elektroierīču novietojumu teic speciālisti.

Ja arī tev ir kāds jautājums par mājokļa labiekārtošanu vai sadzīves tehnikas izvēli, tad raksti to komentāru sadaļā vai arī e-pastā: maja@delfi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!