Foto: Shutterstock
Kurš gan nav apjūsmojis perfekti salocītos, mīkstos un smaržīgos dvieļus viesnīcās? Nav jau tā, ka katram viesim tiek tikko no ražotnes atvests pilnīgi jauns dvielis, tos mazgā un loka, tāpēc arī pats savās mājās, aizlienējot, kā to darīt, var panākt līdzīgu rezultātu.

Ja vairāk par locīšanas tehniku vēlies apgūt trikus, kā iegūt īpaši mīkstus un smaržīgus dvieļus, padomus lasi šeit.

Starp citu, aizlienēt no video pamācības dvieļu locīšanas tehniku vajadzētu ne vien tāpēc, ka tādā veidā tie glītāk izskatīsies, bet arī tamdēļ, ka plauktos un atvilktnēs aizņems mazāk vietas. It īpaši, ja dvieļi ir dažādu izmēru – lielie, mazie roku un sejas dvielīši, tiem visiem jāatrod kaut kur vieta, un tieši pareiza locīšanas tehnika ļaus vienvien salikt vairāk. Tāpat arī glīti salocītie dvieļi labi izskatīsies plauktos redzamās vietās.

Dvieļu locīšana soli pa solim

Lielā pelddvieļa locīšanas meistarklasē tas vispirms jāpārloka uz pusēm. Tad no abām malām ieloki dvieļa ārmalu, it kā sadalot dvieli trīs daļās un ielokot divas ārējās. Tādā veidā ārmalās nesprauksies ārā dvieļu malas, un tas izskatīsies glītāk. Saloki vēlreiz dvieli uz pusēm un liec plauktā vai kur citur.

Mazākus dvieļus nav nepieciešamība sākumā pārlocīt uz pusēm, tos uzreiz var ielocīt no malām un tad salocīt uz pusēm vai trīs daļās, atkarībā no dvieļa garuma. Bet tie izskatīsies tieši tāpat salocīti, kā lielie.

Video pamācība:

Ja dvieļus labprātāk glabā groziņā, glītāk tie izskatīsies sarullētā veidā, vēl pirms nonāk uz pakaramā. Šo tehniku var izmantot gan lielākiem, gan mazākiem dvieļiem. Ja dvielis ir pavisam liels un negribas iegūt garu rulli, pārloki pirms tam to uz pusēm.

Rullēšanas pamācībā dvieļa viens stūris jāieloka vidusdaļā, pretējā puse arī, tad apakšējā daļa jāuzloka uz augšu, un no turienes tad arī jāsāk rullēt dvielis. Galā paliks glīts trīsstūrītis, aiz kura tad pēcāk varēs dvieli atrullēt.

Video pamācība:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!