Foto: Kadrs no video
Vieni no gaidītākajiem gada svētkiem tikko aizvadīti, taču lielākajai daļai mājvietas vēl kādu brīdi rotās krāšņās eglītes, lampiņu virtenes un citas dekorācijas, kuras ienes patīkamu auru. Kad būsiet nobrieduši rotājumus likt kastēs līdz pat nākamajam gadam, ņemiet vērā šos padomu, kā ļoti praktiski un vienkārši tos uzglabāt.

Reizēm nākas saskarties ar situāciju, ka eglītes bumbiņas viena pret otru ir nobružājušās vai pat saplīsušas, lampiņu virtene satinusies tā, ka pat galu nevar atrast u.c. – lai no šādām situācijām izvairītos, ņemiet vērā šos parocīgos knifiņus.

Ziemassvētku rotājumu izlikšana daudziem ir viens no gaidītākajiem pasākumiem gadā, kurš tiek aizvadīts jaukā kompānijā. Turpretī novākšana var raisīt gluži pretējas emocijas, un reizēm šis darbiņš teikt veikts pa roku galam. "Prevention" raksta, ka jāiegulda tikai pāris minūšu ilgs darbs, lai nākamgad nebūtu jāver maciņš un jāiegādājas jauna svētku atribūtika.

Šeit talkā ņemt vienkāršās, taču parocīgās plastmasas glāzītes – ieritini katru eglītes bumbiņu avīzē, bet pēc tam ieliec to krūzītē (ja izmērs atļauj, tad krūzītē var likt pat divas bumbiņas). Pēc tam liec tās kurpju kastēs un katrai kārtai pāri klāj kartonu – šādi saglabāsi rotājumus perfektā stāvoklī, nenoputējušus un viegli pārskatāmus.

Kā redzams šajā video, vēl bumbiņas iespējams uzglabāt olu kastītēs, kur tās nesaskarsies un neradīs haotisku skatu. Šonedēļ atceries, ka olu kastītes nevajag mest ārā, lai varētu tās izmantot dekorāciju novākšanas dienā.

Taču šajā video apkopotajos fotoattēlos var smelties vēl dažādas citas idejas, piemēram, nelielas bumbiņu virtenes uzglabāšanu plastmasas pudelē vai lampiņu virtenes aplikšanu ap pakaramo. Atvieglo nākamā gada dekorēšanas prieku jau tagad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!