Foto: Publicitātes foto

Pērn Latvijā pārdošanā nonāca "Husqvarna" profesionāliem mežizstrādātājiem paredzētie 500. sērijas benzīna motorzāģi. To lietotāji jau paspējuši novērtēt šo motorzāģu neticami augsto ergonomiku, labo paātrinājumu, lielisko svara un jaudas attiecību, kamēr šīs sērijas uzlabotie modeļi 560 XP® un 555 kļuvuši vēl drošāki un izturīgāki. Šogad "Husqvarna" 500. sērijā ietilpst šādi modeļi: 545/550XP/555/560XP.

Galvenās šīs sērijas motorzāģu atšķirības iezīmes ieskicē "Husqvarna" oficiālo dīleru pārstāvji Latvijā: "Jau kādu laiku tirgū ir pieejami "Husqvarna" 500. sērijas motorzāģi, kas radīti profesionāļiem ar augstākajām prasībām. Salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes motorzāģiem, atšķirības ir tik tiešām ievērojamas - motorzāģis ir veidots vizuāli "slaidāks", tā jaudas/svara attiecība ir daudz labāka un tā rokturis ir novietots tuvāk zāģa korpusam, tādejādi padarot to ergonomiskāku un ar pareizāk sadalītu svaru. Papildus tam, samazināti arī žiroskopiskie spēki."

Kā jau jebkurai tehnikai, arī 500. sērijas motorzāģiem nepieciešama regulāra apkope, savukārt to regulācija tiek veikta ar datora palīdzību. Tādējādi atkrīt arī risks, ka kāds no motorzāģa lietotājiem, neatbilstošas pielāgošanas rezultātā, to pārkasē vai kā citādi sabojā. Vēl kāda datora papildu priekšrocība ir tā, ka, iegādājoties attiecīgās sērijas motorzāģi, gan tehnikas atmiņā, gan "Husqvarna" globālajā sistēmā tiek ievadīta tā īpašnieka kontaktinformācija. Zādzības vai nozaudēšanas gadījumā tas atvieglo īpašnieka atrašanu, jo, veicot ierastos regulēšanas pasākumus pie kāda no "Husqvarna" oficiālajiem dīleriem visā pasaulē, būs redzams paziņojums par konkrētā agregāta pazušanu.

Par tehnoloģiju lomu: "Atsevišķi 500. sērijas motorzāģi, piemēram 560 XP®, 550 XP®, ir aprīkoti ar RevBoostTM sistēmu, kas nodrošina straujāku ķēdes griešanās paātrinājumu un kopējo ātrumu. Tas ievērojami palielina darba efektivitāti veicot, piemēram, atzarošanu. Savukārt AutoTuneTM tehnoloģija, balstoties uz degvielas kvalitāti, gaisa filtra stāvokli, gaisa spiedienu un temperatūru, palīdz motorzāģim izvēlēties pareizu darbošanās režīmu. Tādā veidā būtiski tiek samazināts motorzāģa sabojāšanās risks. Turklāt šī tehnoloģija atvieglo gan agregāta saimnieka, gan servisa speciālistu ikdienu, jo, pievienojot motorzāģi datoram, iespējams operatīvāk un precīzāk diagnosticēt radušos defektu, kā arī pārskatīt tehnikas darbības vēsturi. Tajā atspoguļoti tādi svarīgi lielumi kā, piemēram, nostrādāto darba stundu daudzums, piestartēšanas reizes, apgriezienu skaits un darba temperatūra."

Arī profesionālie mežizstrādātāji ļoti atzinīgi novērtē 500. sērijas motorzāģu priekšrocības. Šo motorzāģu pārdošanas apjomi ir palielinājušies, salīdzinot ar analoģisko posmu pērn.

"Husqvarna" vienmēr cenšas būt iespējami tuvāk klientam - tuvāk cilvēkam, kurš izmanto mūsu izstrādājumus, tādēļ zina un jūt labāk par pārējiem, kādam šim izstrādājumam ir nepieciešams būt, ko vēl vajadzētu pilnveidot un uzlabot. Tādēļ mūsu uzņēmuma speciālisti ir pastāvīgā saziņā ar motorzāģu lietotājiem visā Latvijā gan pirms motorzāģa izstrādes, gan pēc tā parādīšanās tirgū. Ņemot vērā viņu viedokli, notiek motorzāģu izmēģinājumi, testēšana un pastāvīga uzlabošana. Iepriecina, ka klienti to pamana un novērtē," norāda SIA "Husqvarna Latvija" pēcpārdošanas servisa pārstāvis Artis Laiviņš.

Par "Husqvarna"
"Husqvarna Group" ir pasaulē lielākais ārā darbu un dārza tehnikas ražotājs, piedāvājot tādas preces kā motorzāģus, zāles pļāvējus, dārza traktorus, raiderus un pat robotus. Tas ir arī Eiropas līderis plaša patēriņa laistīšanas preču ražošanā un viens no pasaules līderiem griešanas instrumentu ražošanā būvindustrijas nozares vajadzībām. "Husqvarna" produkcija caur izplatītāju tīkliem un vairumtirgotājiem tiek izplatīta vairāk nekā 100 pasaules valstīs. 2012. gada "Husqvarna Group" peļņa sastāda 32 miljardus SEK, vidējais darbinieku skaits - 15000.

Kontakti:
Juris Marhilevičs, "Husqvarna Latvija" vadītājs
Tel. +371 67520515
E-pasts: info@husqvarna.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!