Gluži kā visiem zināmajā pasakas frāzē ''Galdiņ, klājies!'' gribētos piedzīvot to, lai gulta vienmēr saklātos pati un arī galda virsma būtu allaž kārtīga. Ja paši ar šiem pienākumiem tiekam galā, tad sekot līdzi bērnistabas kārtībai ir gana sarežģītāk. Vienā mazā istabā apvienot visu bērnam nepieciešamo dažkārt šķiet neiespējamā misija, taču par to ir padomāts, un nu ar lielu prieku var iepazīstināt ar Latvijā ražotu mēbeli trīs vienā, kas apvieno gultu, galdu un plauktus, neaizņemot daudz vietas istabā.

Šis inovatīvais risinājums ir piemērots, lai apvienotu guļamvietu ar citām telpā nepieciešamām mēbelēm, piemēram, galdu un plauktiem, kam ne vienmēr var tikt atvēlēta vieta, ja istaba ir maza. Ne viens vien saskaras ar to, ka dzīvojamā telpā ir problēmas apvienot visu nepieciešamo, tieši tāpēc transformējamās mēbeles ir risinājums, kas palielina telpas platību, neskatoties uz to, ka pieejams gan galds ar plauktiem, gan gulta.

Transformējamā gulta un galds ir vērtīgs ieguldījums arī bērna brīvā laika pavadīšanai, ļaujot tam izpausties savā istabā un netraucēti izmantot vairāk platības arī pārējā telpas daļā un allaž saglabājot kārtību tajā. Šis transformējamais risinājums ietver gultas, galda un plauktu sistēmas apvienojumu, kas pa dienu kalpo kā rakstāmgalds ar plauktiem, bet ar pāris vienkāršām kustībām vēlāk var tikt transformējams gultā. Neskatoties uz to, ka mēbele ir transformējama, visi uz galda esošie priekšmeti, tajā skaitā arī dators, vienmēr var palikt uz darba virsmas. Arī gultas veļai nav nepieciešams atrast vietu uzglabāšanai, jo gulta vienmēr būs saklāta, pateicoties speciālajām gumijām, kas līdzīgi kā uz kuģa, piesprādzēs gan gultas veļu, gan spilvenu. Šī transformējamā mēbele ir pateicīga arī tāpēc, ka to var ar vieglām kustībām transformēt bērns bez pieaugušo klātbūtnes.

Dekoratīvais panelis virs galda var tikt veidots kā tāfele, lai mākslinieciskās dvēseles var izpausties pēc sirds patikas, bet filca pārklājums ar krāsainām gumijām kalpos dažādu priekšmetu uzglabāšanai, piemēram, rakstāmpiederumiem un fotogrāfijām. Arī gultas krāsu var izveidot pēc katra bērna vēlmēm, lai pašiem būtu prieks dzīvot savā istabā un rūpēties par kārtību savā personīgajā telpā.

Jūnija mēnesī transformējamo gultu – galdu iegādājies ar 15% atlaidi!

Video ar gultu – galdu darbībā:

Vairāk par transformējamām mēbelēm uzzini šeit - www.bitman.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!