Foto: Shutterstock
21. gadsimtā iepirkšanās internetā kļuvusi par daudzu cilvēku ikdienu. Interneta veikals sniedz virkni priekšrocību, ļaujot preču iegādi pārvērst interesantā nodarbē, kas patiks nevien sievietēm, bet arī vīriešiem, kuri nereti met līkumu lielveikaliem. Kādas priekšrocības sniedz interneta veikali, kas pirms iepirkšanās tajos jāatceras, un kāds ir interneta veikala "Precesdarbam.lv" piedāvājuma klāsts? Par visu interesanto – turpinājumā!

"Precesdarbam.lv" sniedz iespēju iegādāties visdažādākās preces visai ģimenei, ļaujot sevi palutināt ar pēkšņām vai sen plānotām dāvanām!

Interneta veikals – kāpēc tajā iepirkties?

Interneta veikals "Precesdarbam.lv", kā arī citas tiešsaistes iepirkšanās vietnes, ir īstais veids, kā iegādāties vēlamo preci. Kāpēc ieteicams iepirkties internetveikalā? Tam ir vairākas priekšrocības, piemēram:

  1. lielāks preču sortiments. Viens veikals, kurā iespējams iegādāties visu – no kosmētikas un rotaslietām, līdz pat dārza tehnikai? Tā ir ikdiena! Parastā tirdzniecības centrā atradīsiet neskaitāmus veikalus, kuros atrodams vien ierobežots preču skaits, taču internetveikalā tas viss atrodams vienuviet;
  2. laika un naudas ekonomija. Stundām ilga klejošana pa lielveikaliem un centieni iegādāties piemērotāko preci ir nogurdinoša, taču, iepērkoties internetā, tas iespējams daudz optimālāk, ļaujot ietaupīt līdzekļus un laiku;
  3. plašākas izvēles iespējas. Lai atrastu izdevīgāko piedāvājumu vienai precei, internetveikali piedāvā iespēju salīdzināt preču cenu, kas būtiski atvieglo iegādes procesu. Nav nepieciešams apmeklēt duci veikalu, lai atrastu salīdzinoši izdevīgāko, jo tas iespējams ar pāris klikšķu palīdzību.

Bet kā neapjukt piedāvājumā un atrast vēlamās preces, apmeklējot interneta veikalu "Precesdarbam.lv"?

Plašs preču sortiments – atrodiet vēlamo visai ģimenei!

Lai atrastu vēlamo preci, interneta veikals "Precesdarbam.lv" piedāvā divus variantus:

  • izvēlēties kādu no kategorijām un meklēt preču sarakstā;
  • ierakstīt vēlamās preces nosaukumu meklētāja lodziņā.

Kādas ir kategorijas?

Preču klāsts 11 kategorijās

Kategorijas ir dažādas. To vidū atrodamas preces gan bērniem, gan pieaugušajiem. Kategorijas ir, piemēram:

  • auto un moto preces;
  • mājai un dārzam;
  • datortehnika;
  • skaistumam un veselībai;
  • TV un audio preces;
  • zoopreces u.c.

Īpaši izveidota arī kategorija ar precēm, kas nonākušas izpārdošanas kārtā. Tajā pieejamas visdažādākās preces, kurām attiecīgajā brīdī ir piešķirta vislielākā atlaide, piemēram, dažādi trauki, siltumnīcas vai pat garāžas. Bet kā rīkoties, kad atrasta vēlamā prece? Par to lasiet turpinājumā!

No preces izvēlei līdz sūtījuma saņemšanai!

Lai saņemtu vēlamo preci, nepieciešams veikt dažus soļus. Galvenā priekšrocība slēpjas faktā, ka veikt pirkumu varat no ikvienas vietas – vai tas ir dīvāns, kurā zvilnēt, skatoties mīļāko seriālu, vai pludmale, kur ķert vasaras iedegumu. Kādi soļi veicami, lai pasūtītu no "Precesdarbam.lv"?

  1. Ienāciet mājaslapā. Visa pamatā ir pats internetveikals. Sāciet ar preču apskati mājaslapā un profila izveidošanu, ja to vēlaties.
  2. Pievienojiet grozam vai vēlmju sarakstam. Kad atrodat preci, ko vēlaties iegādāties, ievietojiet tās grozā vai pievienojiet vēlmju sarakstam. Visas grozā ievietotās preces iegādāsieties, veicot pasūtījumu, bet vēlmju sarakstā tiks saglabātas preces, kuras vēlāk varētu jūs interesēt.
  3. Ievadiet savus datus. Pat tad, ja nebūsiet iepriekš izveidojis profilu, nāksies norādīt tādu informāciju kā vārdu, uzvārdu, tālruni un e-pasta adresi.
  4. Atzīmējiet informāciju par piegādi. Lai saņemtu pirkumu, nepieciešams norādīt, kā vēlaties saņemt preces – uz vietas, ar pakomāta starpniecību vai, izmantojot kurjera pakalpojumus;
  5. Izvēlieties apmaksas veidu. Pēdējais noteikums – apmaksa. Norādiet, kā vēlaties apmaksāt – skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu vai līzingu, un apstipriniet pirkumu.

Jautājumu gadījumā ieteicams sazināties ar "Precesdarbam.lv" konsultantiem, kas atbildēs uz interesējošiem jautājumiem, kuri saistīti gan ar preču piegādi, gan saņemšanu u.c.

Izvēlieties labāko, ko piedāvā interneta veikals "Precesdarbam.lv"! Ienāciet mājaslapā un veiciet savu pirkumu jebkurā diennakts laikā, lai saņemtu sen kāroto preci jau pavisam drīz!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!