SIA ELMO Tehnoloģija piedāvā apgaismojuma risinājumus gaismas diožu cienītājiem, izveidojot kalkulatoru, kurš parādā reālās elektroenerģijas izmaksas un piedāvā iespēju tās samazināt bez maksas.

Pēc kompānijas pārstāvja Riharda Kotlera teiktā, tiek piedāvāts jaunums - uzstādīt jauno gaismas diožu apgaismojumu - necietīs nekādas tiešās izmaksas, tam nav nepieciešamas papildus investīcijas, bet vēlāk, kad apgaismojums atmaksāsies varēsiet lepoties par elektroenerģijas lielo rēķinu samazinājumu.

"Gaismas diožu apgaismojumu raksturo ne tikai universāla un realizējama ideja interjeram, bet arī paši ekonomiskākie elektroenerģijas un ekspluatācijas izdevumi. Elektroenerģijas izmaksu ekonomija ir liela, tāpēc viegli segt gaismas diožu ierīču cenu.

Apgaismojumu iegūsiet uzreiz, nepārmaksājot ne Eiro, bet visu summu apmaksāsiet vēlāk - no ieekonomētās naudas par uzstādīto gaismas diožu apgaismojumu", - saka kompānijas pārstāvis.

Kalkulators parāda, kāda nauda mēnesī ieekonomējas par elektroenerģiju, apmainot tagadējo vai iegūstot jauno gaismas diožu apgaismojumu. To var izdarīt apskatot lapu ŠEIT!

"Gaismas diožu apgaismojums agrāk skaitījās kā greznumprece tā lielās cenas dēļ salīdzinājumā ar vecā tipa apgaismojumu. Vienu jau tagad atzīstu - tas ir ilgmūžīgs un nav kaitīgs veselībai. Ar šo projektu mēģinām parādīt patērētājiem, ka, pirmkārt, tas patiešām ir ekonomiskākais risinājums" - apgalvo R. Kotlers.

Cik būs iespējams ieekonomēt iegādājoties un uzstādot gaismas diožu apgaismojumu, vajag izskaitīt individuāli. Lai to izdarītu var vērsties pie kompānijas pa tālruni, e-pastu vai vēršoties tieši tuvākajā apgaismojuma salonā ELMO.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!