Foto: Publicitātes foto

Kāzas ir svarīgs pasākums ikviena pāra dzīvē, tāpēc jaunlaulātie vēlas atcerēties šīs svinības un organizēt tās tā, lai patiktu ikvienam viesim. Kāzas brīvā dabā ir lielisks variants svētkiem pie labiem laika apstākļiem. Būtisks kāzu organizēšanas aspekts ir kāzu nojumju izvēle.

Kāzas ir svarīgs pasākums ikviena pāra dzīvē, tāpēc jaunlaulātie vēlas atcerēties šīs svinības un organizēt tās tā, lai patiktu ikvienam viesim. Kāzas brīvā dabā ir lielisks variants labos laika apstākļos. Būtisks šādu svētku organizēšanas aspekts ir kāzu nojumju izvēle.

Tradicionālo svinību grūtības

Ar ierastajām kāzu svinībām kādā no pilsētas restorāniem viesus nepārsteigt. Pie tam, jaunlaulāto makā telpu īre var atstāt pamatīgu robu. Ir gadījumi, kad svinības tiek organizētas negaidīti vai jaunais pāris vēlas sarakstīties pēc iespējas ātrāk, bet vēlamajos datumos visas atpūtas vietas pilsētā ir rezervētas. Par problēmu var kļūt arī vietas trūkums restorānā. Tāpēc, ja svētki tiek plānoti vasarā, agrā rudenī vai vēlā pavasarī, ir vērts padomāt par nojumēm kāzām.

Nojumes priekšrocības

Mobilo konstrukciju izmantošanai ir virkne priekšrocību:

  • Pasākuma brīvība – viesiem un jaunlaulātajiem nav jāpielāgojas restorāna darba grafikam, kā arī jāatrodas vienā telpā ar citiem klientiem (svešiem cilvēkiem).
  • Iespēja izdaiļot norises vietu tā, kā vēlaties paši, izvēloties stilu un dekorācijas.
  • Brīvība norises vietas izvēlē. Svinības var ērti organizēt ūdenstilpnes tuvumā, vietā, kur vienmēr pūš atsvaidzinošs vējiņš, bet viesus priecēs ne tikai jaunlaulātie un svētku galds, bet arī patīkama ainava.

Kādas ir pasākumu teltis un pēc kādiem kritērijiem tās izvēlēties?

Nojumi vai pasākuma telti ir jāizvēlas atbilstoši plānotajam cilvēku skaitam. Ir svarīgi ņemt vērā arī materiālu. Ja laika prognozes sola lietu, ieteicams izvēlēties bieza auduma segumu. Ja telts vai nojume ir nepieciešama tikai kā izbraukuma laulību ceremonijas dekorācija, ieteicams pievērst uzmanību fatīna un atlasa audumiem. Pasākumu teltīm ir dažādas formas: Tenti (PE un PVC nojumes 4x4-6x14 m)

Arkveida nojumesZvaigznes veida nojumes (Ø 8 – 16,8 m)Konstrukcijas ir daudzveidīgas, bet izvēle ir atkarīga no jaunā pāra vēlmēm un plānotā pasākuma. Kāzas brīvā dabā ir lieliska alternatīva tik ierastajām svinībām restorānā, kas padarīs jūsu svētkus par unikāliem. Viss ir realizējams un atpūta dabā noteikti būs izdevusies ar plašu nojumi, telti un siltu guļammaisu.

Aicinām apmeklēt "Averto" virtuālo zāli, lai izveidotu jums unikālu ziedu dārzu. Kā arī aicinām iepazīties ar puķu podiem un puķu kastēm klātienē – "Averto" izstāžu zālē Babītē, Priežu ielā 5, darba dienās no pulksten 9 līdz 18! Zvaniet uz bezmaksas tālruni 80205305 un mūsu eksperti atbildēs uz visiem jūsu jautājumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!