Foto: Publicitātes foto

Viens no lielākajiem un vadošajiem dārzu centriem Latvijā ar visplašāko stādu piedāvājumu vienuviet.
Vairumu mūsu pārdoto augu izaudzējam paši (www.zalenieki.lv) un tie paredzēti stādīšanai Baltijas valstīs, Skandināvijā un lielā daļā Krievijas teritorijas.
Dizaina preces, skulptūras un strūklakas ir īpaši izmeklētas, lai piedāvātu Jums to, ko nepiedāvā citi veikali. Tām veikta speciāla apstrāde, nodrošinot izturību mūsu klimatiskajos apstākļos.

Papildus veselīgai ražai, jāgūst arī skaistuma baudījums acīm un iedvesma dvēselei. Tas iespējams veidojot stādījumus, kur augļaugi savienoti ar dekoratīvajiem - vienotā, skaistā ainavā.

Tādējādi pilnīgi viss Jūsu dārzs var tapt par brīnumskaistu ar augļiem un dārzeņiem bagātu oāzi, kur valda savstarpējā saskaņa, veselība un laime!​

Mēs nodrošinam tam kvalitatīvu materiālu - stādus ļoti plašā izvēlē, kurus izaudzējuši galvenokārt vietējie dārznieki, kuriem darbs ir arī sirdslieta.

Mūsu speciālisti konsultē un iesaka:

  • piemērotākos augus noteiktām vietām, apstākļiem;
  • augu savstarpējo saderību stādīšanai blakus;
  • atbilstošas augsnes izvēli;
  • kādus barošanas un aizsardzības līdzekļus labāk izvēlēties.

Sāc veidot pats savu Labklājības dārzu, un mēs būsim Tavs partneris tajā!

Mūsi mērķi.

Viens no mūsu galvenajiem mērķiem ir veicināt apvienoto (Labklājības) dārzu rašanos arvien lielākā skaitā un plašākās teritorijās ne tikai Latvijā, bet arī citās valstīs.

Tādā veidā mēs kļūsim arvien veselāki - gan fiziski, gan garīgi, un pārtikušāki, līdz ar to - laimīgāki. Tādu mēs redzam nākotnes sabiedrību!

Lai Jūs varētu izvēlēties visatbilstošākos stādus savam dārzam, mēs nodrošinam visplašāko augu sortimentu Latvijā vienuviet!

Foto skatīt šeit.

Brauc pie mums – Kārļa Ulmaņa gatve 128, Rīga.

Kontakti saziņai:

+371 22013936

staducentrs@zalenieki.lv

www.labklajibasdarzi.lv

www.facebook.com/ WellbeingGardens
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!