Foto: Publicitātes foto

Mēbeles tūrismam un pārgājieniem manāmi atšķiras no dārza mēbelēm. Tūrisma pārgājieni un kempinga stāvvietas nosaka citas prasības šīm mēbelēm.

Uzskaitīsim svarīgākos parametrus, kas ievērojami atšķir tūrisma mēbeles no citu mēbeļu veidiem:


1. Mēbeles tūrismam un pārgājieniem - kompaktas un pēc iespējas vieglākas.

Pārgājiens nozīmē pastāvīgu pārvietošanos. Pārgājienu galdiem un krēsliem jābūt kompakti saliekamiem, lai tie neaizņemtu daudz vietas. Ja pārgājiens veicams ar kājām - ļoti svarīgi ir viegli materiāli, kurus jau sen izmanto labākie tūrisma aprīkojuma ražotāji. Pirmkārt, alumīnijs, vieglāki poliestera veidi, audums Oxford utt. Tomēr, ja jūs ceļojat ar automašīnu, svara samazināšana nav tik būtiska.

2. Izlemjot, kādas tūrisma mēbeles pirkt, pievērsiet uzmanību krēslu, galdu un tūrisma komplektu izturībai.

Tas ir viens no galvenajiem parametriem mēbelēm, kuras izmanto izbraukumos dabā. Materiāli, kurus ražotāji izmanto kempinga galdu, makšķernieku krēslu, tūrisma mēbeļu komplektu ražošanā, ir ne tikai viegli, bet arī droši, izturīgi un stipri. Nelaikā saļodzījies krēsls var sabojāt visu atpūtu. Pat ne visai dārgas tūrisma mēbeles tiek ražotas no salīdzinoši uzticamiem materiāliem.


3. Funkcionalitāte un daudzfunkcionalitāte.

Mēbeles un mēbeļu komplekti tūrismam bieži vien ir saliekami un daudzfunkcionāli. Ļoti populāri ir dubultie modeļi galds-krēsls vai krēsls-mugursoma. Ir galdi ar plauktiņiem zem galda virsmas un citām ērtībām, ko jūs novērtēsiet dabā.

Ja Jums nepieciešamas izturīgas un ātri uzstādāmas saliekamās mēbeles, tās atradīsiet mūsu piedāvājumā. Klienti iegādājas mēbeles izstādēm, tirdziņiem, banketiem, izbraucieniem dabā, lai iekārtotu savu dārza nojumi un pat paņemtu līdzi uz makšķerēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!