Foto: Publicitātes foto

Mūsu piedāvātie DeWit dārza instrumenti ir ražoti Eiropā.

Šī iemesla dēļ pieļaujam, ka mūsu piedāvātās cenas var nepatikt tiem, kas ir pieraduši pirkt dārza instrumentus mazumtirdzniecības veikalu tīklos. Kad mums jautā, kāpēc lāpstas mūsu veikalā maksā tik dārgi, mēs lepni atbildam, ka netirgojam zemas kvalitātes preces no Ķīnas, kas ir krāsotas tā, lai slēptu defektus.

Mēs tirgojam Premium klases instrumentus ar mūža garantiju!

Diemžēl, ir klienti, kas apgalvo, ka par tādu pašu naudu viņi nopirks 3 vai pat 5 dārza instrumentus (dakšas, lāpstiņas, kultivatorus, utml.). Mēs nestrīdamies un ar varu nevienu nespiežam tos iegādāties. Tā ir katra cilvēka personīgā lieta: katrs pats nolemj, vai katru gadu pirkt dārza instrumentus 3-5 € vai nopirkt vienu instrumentu 7-20 € vērtībā, kas kalpos visu mūžu gan pašam, gan bērniem.

Teiksiet, ka šis ir drosmīgs apgalvojums? Jā, drosmīgs un patiess. Esam pārliecināti, ka iegādājoties DeWit dārza instrumentus , Jums nebūs jāpērk tieši tāds pats instruments jau pēc gada. Kāpēc? Jo šie instrumenti lūzt ļoti reti. Taču, ja tā notiek, tad Jums talkā nāks garantija - ražotājs nomainīs bojāto preci!

Mēs esam pārliecināti, ka Jūs atgriezīsieties pie mums, lai izveidotu savu personīgo dārza instrumentu kolekciju, iegādājoties tieši tos modeļus, kas nodrošinās Jums ērtu un patīkamu dārza darbu veikšanu!

Padomājiet, vai tiešām esat tik bagāti, lai pirktu lietas, kas regulāri lūzt?

Izvēle ir Jūsu!

Zvaniet uz BEZMAKSAS tālruni 80205305 un AVERTO eksperti sniegs jums konsultāciju! Kā arī, aicinām iepazīties ar plašo un interesanto dārza instrumentu piedāvājumu klātienē - AVERTO izstāžu zālē Priežu ielā 5, Babītē, darba dienās no 09.00 līdz 19.00!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!