Foto: Publicitātes foto
Mūsdienās arvien aktuālāks kļūst ūdens resursu taupīšanas jautājums. Pasaules Dabas fonda ziņojumā norādīts, ka saudzīga attieksme pret dabas resursiem un tīra dzeramā ūdens taupīšana ir būtisks pamatnosacījums ilgtspējīgai un dabai draudzīgai dzīvei. Ikdienā daudzi zina, ka, tīrot zobus, ir jāaizgriež ūdens krāns, dušā jāmazgājas īsāku laiku un maksimāli jāpiepilda veļas mašīna, bet retais aizdomājas, ka arī tualetes pods ir viena no ūdeni visvairāk patērējošām ierīcēm.

Dzeramā ūdens straujā samazināšanās klimata pārmaiņu ietekmē

Ņemot vērā klimata pārmaiņas, dabas resursu saudzēšana kļūst par neatņemamu ilgtspējīga dzīvesveida sastāvdaļu. Šobrīd dabas resursi un tostarp arī dzeramais ūdens ir jāsaudzē vairāk nekā jebkad. Izmantojamā ūdens resursi ir ierobežoti, jo saldūdens veido tikai 3% no kopējā ūdens apjoma uz planētas. Arī Eiropā ūdens tilpnes sāk pamazāk izsīkt. Izmantojot "Twistflush" skalošanas tehnoloģiju, katrs var taupīt ūdeni un dzīvot ilgtspējīgāk gan šodien, gan radot labāku vidi nākamajām paaudzēm.

Miljardiem litru ūdens noskaloti podā

ASV ik dienu tualetes podā tiek aizskalots aptuveni 181 miljards litru ūdens jeb 5 miljardi ASV dolāru gadā. Kā šo skaitli iespējams samazināt? Šeit talkā nāk ilgtspējīgu tualešu podu ražotāji, kas piedāvā tualetes ar maksimāli nelielu ūdens patēriņu, sniedzot ieguvumus videi un ģimenes budžetam.

"Sabiedrībai ūdens ir jātaupa, apvienojot personīgo atbildību un progresu, kas panākts, izmantojot inovatīvas tehnoloģijas. Zīmolam "Villeroy & Boch" ilgtspēja ir ļoti svarīga, tāpēc mēs piedāvājam "WaterSense" sertificētus tualetes podus, kas palīdz taupīt ūdeni, izmantojot jaunas, inovatīvas tehnoloģijas, piemēram, "Twistflush" sistēmu. Šī sistēma palīdz saudzēt dabu, jo pati sistēma ir dabas iedvesmota un pielieto virpuļojoša ūdens fizisko spēku," atklāj "Villeroy & Boch" | "Gustavsberg" Latvijas filiāles pārdošanas vadītājs Rihards Ozollapa.

Dabas iedvesmotas tehnoloģijas, tūkstošiem litru un naudas taupīšana

"Villeroy & Boch" vannas istabas produktu līnijas "Subway 3.0" tualetes podos integrētā "Twistflush" skalošanas tehnoloģija efektīvi izmanto ūdeni un patērē tikai 4,5 l ar vienu ūdens nolaišanas reizi, vienlaikus nodrošinot maksimālu efektu un optimālu higiēnisko tīrību. Šie tualetes podi ļauj ietaupīt līdz pat 19,700 litriem ūdens gadā. Turklāt svarīgi, ka pietiek tikai ar vienu noskalošanu, nav nepieciešams lietot papildu tīrīšanas līdzekļus, jo sistēma izmanto virpuļveida ūdens spēku, kas atgādina vilni un nodrošina kontrolētu, spēcīgu skalošanu tieši tur, kur tas ir nepieciešams. "Twistflush" sistēma atjautīgi sagriež un savirpuļo ūdeni, tīrot higiēniskāk un efektīvāk. Turklāt ūdens nolaišana ar "Twistflush" ir īpaši klusa un bez šļakatām.

Eleganta aizsardzība pret netīrumiem un baktērijām

Komfortablie "Subway 3.0" piekaramie tualetes podi var lepoties ne tikai ar "Twistflush" skalošanas tehnoloģiju, bet arī ar īpaši augstu kvalitāti, ko nodrošina izturīga sanitārā keramika un īpašais "CeramicPlus" pārklājums, kas burtiski samazina porcelāna poras, neļaujot uz virsmas uzkrāties netīrumiem un baktērijām. Stiprinājumu komplekss "SupraFix 3.0" ļauj tualetes podus uzstādīt ātri un viegli, turklāt stiprinājumi ir praktiski nemanāmi. Pateicoties plūdlīniju dizainam bez apmales, "Subway 3.0" tualetes podus tīrīt ir vienkārši un ērti. "Subway3.0" tualetes podiem ir eleganta, ovāla forma, kas radīs elegantu gaisotni jebkurā vannas istabā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!