Mājokļa remonts ir projekts, kam jāgatavojas laikus. Pat, ja speciālistu meklēšanu vai instrumentu iegādi atliec uz brīdi, kad patiešām ir jāuzsāk darbi, ir būtiski zināt, ko tieši vēlies mainīt un kāpēc tas nepieciešams. Pretējā gadījumā var sanākt, ka remonts vēl pat nav pabeigts, bet jau saproti – rezultāts ne tuvu nav tāds, par ko sapņoji.

Iedvesmojoties no "The Spruce", piedāvājam ieskatīties vairākos "Instagram" kontos, kur smelties iedvesmu un padomus, ja ieplānots remonts mājoklī. Tajos atradīsi gan piemērus, kas parāda telpas pirms un pēc remonta, gan idejas mēbeļu izvēlei un izvietojumam, kā arī paraugus krāsu un interjera stilu kombinēšanai. Interjera dizaineri un dekoratori sociālajos tīklos arī parāda, ka nereti idejas par to, ko noteikti nedarīt, piemēram, kādus rakstus vai stilus nevajadzētu sajaukt, ir tikai aizspriedumi.

Iedvesmojies uzdrīkstēties un smelies idejas!

Mr. Kate

View this post on Instagram

A post shared by MR. KATE 👀 (@mrkate) on Nov 29, 2019 at 2:44pm PST

Dizainere, kas "Instagram" un citos kanālos atrodama pēc vārda "Mrkate" savus sekotājus priecē ar ļoti dažādu saturu. Līdzās informācijai par mājokļa remontu un iekārtošanu, kontā atrodami ieraksti par viņas privāto dzīvi un mazuļa audzināšanu. "Instagram" dizainerei seko vairāk nekā 900 tūkstoši cilvēku, bet viņas "Youtube" kanālam ir vairāk nekā 3,6 miljoni sekotāju.


View this post on Instagram

A post shared by MR. KATE 👀 (@mrkate) on Dec 16, 2019 at 1:39pm PST

Ikvienam dizaineres darbam ir individuāla pieeja un dizaina elementi nereti ir pašas darināti, nevis veikalā iegādāti. Redzamajos interjeros redzams, ka ikviena detaļa ir nostrādāta tā, lai piešķirtu telpai noteiktu stilu un atrašanās tajā būtu saistīta ar iepriekš izvēlētu atmosfēru. Lai arī darbos netrūkst krāsu, lielākā daļa no tiem ir maigi un mierīgi.

Džūlija Markuma

View this post on Instagram

A post shared by JULIA MARCUM | ChrisLovesJulia (@chrislovesjulia) on Dec 13, 2019 at 4:55pm PST

Džulija Markumair, kas "Instagram" atrodama ar vārdu "Chrislovesjulia", sevi dēvē par interjera treneri. Viņas kontam ir ap 350 tūkstoši sekotāju, un tas, gluži tāpat kā viņas mājaslapa, ir veltīts interjera dizainam un mājokļu pārvērtībām, parādot projekta sākumu, beigas un procesu.

View this post on Instagram

A post shared by JULIA MARCUM | ChrisLovesJulia (@chrislovesjulia) on Aug 16, 2019 at 11:49am PDT

Var skaidri redzēt, ka viņa zina, ko darīt dažādās telpās. Kontā var smelties iedvesmu un idejas mājokļa atjaunošanai. Tajā redzams arī, ka nereti dažādu detaļu un interjera elementa atjaunošana var radīt labāku rezultātu nekā jaunu elementu iegāde un pilnīgi visu detaļu nomainīšana.

Šerija Pītersika

View this post on Instagram

A post shared by Sherry & John | YoungHouseLove (@younghouselove) on Jun 19, 2018 at 4:42pm PDT

Šerija un Džons ir pārvērtību meistari, kas atjaunojuši divas vecas pludmales mājas un pievērsušies arī savam miteklim. Viņu kontā "Younghouselove" ar vairāk nekā 300 tūkstošiem sekotāju iespējams iepazīties ar mājokļu atjaunošanas procesu un apskatīt galarezultātu. Vērienīgie projekti parāda, ka pārim ideju un spēka netrūkst. Atjaunots tiek ne vien interjers, bet arī fasāde un terases.

View this post on Instagram

A post shared by Sherry & John | YoungHouseLove (@younghouselove) on Jul 22, 2018 at 4:38pm PDT

Gaumīgs iekārtojums, koši akcenti un neparastas detaļas raksturo lielu daļu no pāra darbiem. Turklāt acīgākie un rūpīgākie sekotāji ierakstos un informācijā citos pāra kanālos atradīs ne tikai dizaina idejas, bet arī variantus, kā tehniski atrisināt dažādus jautājumus.

Ešlija Petrona

View this post on Instagram

A post shared by A S H L E Y • P E T R O N E (@arrowsandbow) on Oct 9, 2019 at 6:05pm PDT

Ešlija Petrona ir blogere, kas pārvalda kontu "Arrowsandbow" ar teju 300 tūkstošiem sekotāju. Blogere runā ne tikai par dizainu, bet arī stāsta par savu ikdienu un ģimeni. Viņai seko cilvēki, kas meklē ieteikumus mēbeļu izvēlē un telpu dizainā, vēlas atrast iedvesmu krāsu izvēlei, kā arī uzzināt dažādus mājai noderīgus trikus.

View this post on Instagram

A post shared by A S H L E Y • P E T R O N E (@arrowsandbow) on Mar 11, 2019 at 11:12am PDT

Konts noteikti uzrunās to, kam pie sirds ir zemes toņi un brūnā krāsa, jo tā dominē blogeres mitekļa interjerā. Koka detaļas un brūni akcenti ir tieši viņas stilā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!