Foto: Publicitātes foto
Pat tad, ja precīzi izmērīts, cik daudz flīzes nepieciešamas konkrēta laukuma apdarei, vienalga kāds posms paliks pāri, un tas nebūt nenozīmē, ka tie jāizmet vai jātaupa nebaltām dienām. Lūk, vietējie meistari portāla ''Tava Māja'' lasītājiem piedāvā idejas, kā atlikušos flīžu gabaliņus gaumīgi izmantot.

Ja konkrētās flīzes izmantotas, piemēram, vannasistabā un daži posmi palikuši neizmantoti, tos var likt lietā pie izlietnes sienas gan dekoratīviem, gan praktiskiem nolūkiem, lai mitrums nebojātu apdari. Sienas nolīmēšana ar dažādu izmēru flīzēm labi izskatīsies arī lielākā laukumā – gan aiz izlietnes, gan gar sienu malām.

Foto: Publicitātes foto

Pat tad, ja flīzes palikušas pāri dažādos toņos, lūk, piemērs veiksmīgi pierāda to, ka pat raibs salikums konkrētā interjerā var ļoti labi izskatīties.

Ja kāda starpsiena vai sienas posms to ļauj, pārpalikušos flīžu gabaliņus vienu pie otra var salīmēt šeit, un tādā veidā iegūsi oriģinālu noformējumu. To pašu var darīt, ar maziem flīžu gabaliņiem nolīmējot grīdlīstēm paredzēto vietu, durvju ailes, spoguļa rāmjus, plauktu virsmas un pat palodzes.

Foto: Publicitātes foto

Idejas un bildes portālam ''Tava Māja'' piedāvā interjera priekšmetu veidotāji no ''Meistars''.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!