Rudens vienmēr piezogas ar mitruma piesūcinātām un vēsām istabām mājās, kad tā vien gribas uzvilkt vilnas zeķes un biezāku džemperi. Tajā pašā laikā telpās nav tik vēss, lai sāktu darbināt lielo apkures sistēmu. "Ja vien būtu kamīns, kurā aizdegt dažas pagales – noskaņai un omulīgam siltumam..." galvā neviļus piezogas doma. Kā skaidro speciālisti, jau ekspluatācijā nodotā mājoklī nav neiespējami iebūvēt kamīnu, kas pēc sākotnējā projekta tajā nebija paredzēts. Jārēķinās vien, ka šis prieks nebūt nebūs nedz vienkāršs, nedz lēts.

Jau ekspluatācijā nodotā mājoklī nav neiespējami iebūvēt kamīnu, pat ja pēc sākotnējā projekta tas nemaz nebija paredzēts. Jārēķinās vien, ka šis prieks nebūt nebūs nedz vienkāršs, nedz lēts.

Domājot par kamīnu, jāizvēlas tāds, kas kalpos desmitiem gadu un nebūs jāremontē, tādēļ speciālisti iesaka nesteigties ar kamīna iegādi un iekrāt līdzekļus vai pirkumu veikt pa daļām – sākumā nopirkt kamīna kurtuvi, bet pēc tam krāt akumulējošajai apdarei, jo pašreiz cenas aug ļoti strauji.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!