Foto: Shutterstock

Virtuve ir viena no svarīgākajām telpām mājoklī uzreiz pēc vannasistabas. Kur gan vēl citur mēs pavadām tik daudz laika, lai gādātu par to, lai ikvienam ģimenes loceklim būtu galdā visas trīs dienā nepieciešamās maltītes. Tomēr tas nenozīmē, ka par virtuves iekārtojumu drīkst aizmirst.

Interjera dizaineri un meistari ar zelta rokām spēj darīt brīnumus. Un reizēm uz to spējīgi arī paši mājokļa īpašnieki, ja vien zina, kā prasmīgi izplānot telpas iekārtojumu. Lūk, lieliski pārvērtību piemēri no portāla "Houzz.com"!

Brūnie virtuves skapīši pārvēršas līdz nepazīšanai

Pirms: Lai gan šī virtuve pirms remonta bijusi samērā teicamā stāvoklī, īpašnieki vēlējušies ko krasi mainīt. Skapīši un grīda likusies pārāk tumša.

BEFORE PHOTOS: Prospect St. Kitchen

Pēc: Lielisks piemērs tam, ka ne vienmēr vajag nomainīt pilnīgi visu. Šajā virtuvē sadzīves tehnika saglabāti tā pati. Tāpat arī virtuves skapīši – liksies neticami, bet tie ir vien noslīpēti, nokrāsoti un ieguvuši jaunas durtiņas. Arī virtuves virsma saglabāta vecā, tomēr īpašnieki izvēlējušies uz sienas zem skapīšiem izvietot flīzes.

Prospect St. Kitchen

Modernas pārvērtības

Pirms: Šī virtuve ir viena no tām, kas arī bija novecojusi. Par to liecināja ne vien ierastie brūnie skapīši, bet arī tumšās virsmas, vienkāršais galds.

My Houzz: New Jersey

Pēc: Ģimene, kam piederējusi māja, bija gatava pamatīgām pārvērtībām. Par pamatu tika ņemtas labākās eiropiešu tradīcijas kompaktā virtuves iekārtošanā. Tā ir kļuvusi ne vien daudz gaišāka, bet arī funkcionālāka.

My Houzz: Modern Update to a 1960s Ranch in New Jersey

Virtuve, kas atdzimst klasiskā šikā

Pirms: Kā licies pašiem mājokļa īpašniekiem, viņu virtuve bijusi iestrēgusi 80. gados. Flīzēta salas tipa virsma, ventilators pie griestiem un pārbāztas virtuves virsmas.

KOTW Historic St. Paul Fluidesign

Pēc: 25 kvadrātmetrus lielā virtuve izmainīta līdz nepazīšanai. Skapīši no baltiem nomainīti pret tumšiem, bet mēbeļu krāsojums ieguvis piezemētus dabas toņus. Tāpat telpu īpaši atsvaidzina nelielās flīzes, kas atgādina ķieģelīšus.

Historical St. Paul Renovation

No nobružātas uz stilīgu

Pirms: Virtuve, kurā ir pa drusciņai no visa – gadu desmitiem sena grīda, dažāda materiāla virsmas un aksesuāri.

Urban Rustic Kitchen using salvaged items in unique ways

Pēc: Lai ietaupītu naudu, santehnikā virtuve netika pārvilkta. Tomēr interjera dizainere izlēma reizi par visām ieklāt jaunu grīdu, nomainīt mēbeles un atbrīvoties no nelielās starpsienas. Tāpat virtuves interjerā askētiski pelēkais sajaucas ar spilgti dzelteno un zilo, kas izmantots grīdas flīzēs. Neliela virtuve radošai ģimenei, kas nebaidās eksperimentēt.

Urban Rustic Kitchen using salvaged items in unique ways
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!