Foto: Shutterstock

Telpaugu lološana mūsdienās ir kļuvusi par daudzu iemīļotu aizraušanos, un arī Rīgā ir ļoti daudz entuziastu, kuri savas mājas ar telpaugu palīdzību pārvērš par skaistiem urbānajiem džungļiem. Jau otrdien, 21. janvārī, pulksten 19 telpaugu veikalā "Podi un Podi" notiks pirmais lielais Rīgas telpaugu kopienas sanākšanas vakars "Plant Swamp", "Tavs Dārzs" pastāstīja pasākuma pārstāve Annija Emersone.

Kā uzsver pasākuma pārstāve, tas būs pirmais lielās Rīgas telpaugu kopienas sanākšanas vakars, kura laikā notiks telpaugu apmaiņa starp vairāk nekā 50 dalībniekiem. Pasākuma laikā, kā norāda Emersone, varēs uzzināt arī noderīgus augu kopšanas knifiņus no telpaugu veikala "Podi un Podi" floristes un dekoratores Aijas Pirogas, turklāt varēs savā starpā arī sapazīties un apmainīties ar telpaugu kopšanas padomiem. Pasākums ir bezmaksas.

"Plant Swamp" rīkotāji aicina visus pasākuma apmeklētājus reģistrēties. To var izdarīt šeit. Tāpat organizatori mudina telpaugu entuziastus paņemt līdzi kādu gardu cienastu, lai varētu pacienāt pārējos.

Pasākums norisināsies telpaugu veikalā "Podi un Podi", kas atrodas Kroņu ielā 23b. To rīko "Plant Family Riga" un telpaugu veikala "Podi un Podi" pārstāvji. Vairāk par pasākumu var izlasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!