Foto: Shutterstock

Kuram gan nepatīk mazliet priecāties un parūpēties par zaļumu savās mājās, lai padarītu dzīvi par kripatiņu laimīgāku? Neatkarīgi no tā, vai esi apveltīts ar zaļajiem īkšķīšiem vai nē, mājas augi ir populārs veids, kā izdaiļot māju, arīdzan rodot daudz ieguvumus veselībai un ļoti daudz fotogrāfiju, ar kurām padalīties vietnē "Instagram". Vai vēlies iet roku rokā ar tendencēm un izvēlēties labākos telpaugus savai mājvietai? Ņemot to vērā, radošās kopienas "Diys.com" speciālisti centās noskaidrot, kādi ir populārākie telpaugi "Instagram".

Trīs populārākie telpaugi vietnē "Instagram"

Orhidejas

Vispopulārākais augs vietnē "Instagram" ir orhideja ar 4 683 253 tēmturiem jeb haštagiem. Lai gan orhidejas podos ir pat ļoti izplatīts telpaugs, atceries, ka tās tavai dzīvei var piedāvāt daudz vairāk, nekā vienkārši skaisti izdaiļot tavu viesistabu. Patiesībā, saskaņā ar Fen šui, orhideja var sniegt laimi mīlestībā. Neatkarīgi no tā, vai vēlies atrast otru pusīti vai uzturēt pašreizējās attiecības, šī auga iegādāšanas, iespējams, var tev palīdzēt!

Svītrainā sansevjēra

Foto: Shutterstock


Otrajā vietā ir svītrainā sansevjēra ar 396 886 tēmturiem. Tiek uzskatīts, ka šis telpaugs lieliski izdala spēcīgu aizsargājošu enerģiju, vienlaikus absorbējot visas indīgās gāzes gaisā un aizsargājot mājsaimniecību no negatīvā.

Gumijkoks (Ficus Elastica)

Foto: Shutterstock

Trešajā vietā ir gumijkoks ar 137 212 haštagiem vietnē "Instagram". Auga apaļās, spīdīgās lapas simbolizē naudu un labklājību, un vienlaikus izvada no telpas negatīvo enerģiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!