Foto: AP/Scanpix/LETA

Hokeja pasaule laicīgi vienojusies, ka viņš būs nākamā rokzvaigzne. Nākamais Makdeivids, Krosbijs vai – Greckis? Uzbrucējs, kurš jau 17 gadu vecumā spēj izpārdot arēnas. Nav šaubu, ka 29. jūnijā, kad norisināsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno talantu drafts, ar pirmo numuru tiks izvēlēts Konors Bedārds. Kanādietis, kurš jau divas reizes spēlējis arī pret Latviju.

"Katru reizi, kad skatos spēli, viņš laukumā ir labākais. Neapstrīdami! To vienkārši nevar nepamanīt. Viņš ir īpašs! Galvastiesu labāks par divus gadus vecākiem spēlētājiem," sarunā ar MVP atzīst Latvijas izlases vārtsargs Kārlis Mežsargs, kurš U18 čempionātā pirms diviem gadiem topošās superzvaigznes ceļā izrādījās necaursitams mūris. "Aiziet uz spēli, kurā piedalās Bedārds, ir kā aiziet uz Bedārda šovu..."

Šonedēļ Kanādā uz viņa zemākās līgas spēli tika izpārdota NHL halle. Klubi sacenšas, kurš šosezon nospēlēs sliktāk, lai tikai palielinātu savas izredzes tikt pie Bedārda nākamās vasaras draftā. Statistiski lielākās izredzes – topošā superzvaigzne līgā ienāks kā Elvja Merzļikina komandas biedrs...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!