Foto: Lauris Vīksne/F64

Tā sabiedrības daļa, kas grib klātienē piedzerties hokeja spēles laikā, nolēmusi iniciēt balsojumu – par atļauju līdzjutējiem apmeklēt pasaules čempionātu hokejā, kas apstākļu sakritības pēc šajās nedēļās notiks Rīgā. Redzēsiet, pienāks diena un Latvijas hokeja draugs uz balsošanu virzīs arī jautājumu par valstsvienības uzvarām. Proti, ja tiks paspēlēts krieviem vai kanādiešiem (kam, protams, neticu!), tad no viedpasaules atkarīgākā sabiedrības daļa, pacels savus virtuālos kulaciņus un visi korī nolems, ka tā tomēr bijusi uzvara... Un pēc tam būs balsojums, lai šo rezultātu iekļautu oficiālā turnīra tabulā.

Nav iespējams apzināt, kuri ir vakcinēti?!!! Un šī valsts grib tagad pasaulei izstāstīt, ka viņiem nav nekā svarīgāka kā ripas vērošana vienā telpā ar tās dzenātājiem? Mums kopā ar koronas vīrusu kāds uzsūtījis arī akūtā stulbuma atklāto gadījumu? Kas te notiek? Ja saliek rindā notikumus ap šīm hokejistu (nejaukt ar izlases hokejistiem) orģijām, kas iekrāsotas ar Rīgas torņa gaili un ezīti (pasaules hokeja čempionāta talismans), var skaidri nolasīt – Dievs iedeva latviešiem šo iespēju, lai kārtējo reizi atgādinātu, kāpēc, piemēram, igauņi ir tur, kur viņi ir, bet mēs – taisnās zarnas nobeigumā. Ja paliekam kaut vai tikai pie vakcinācijas... Un – tas ir uzskatāmi!

Kādi igauņi hokeja sakarā? Te nu varētu pazīlēt. Jā, ziemeļu kaimiņš tik labi šo spēli neprot, bet, ja prastu – kā viņi uzvestos šajos apstākļos, ja mēs samainītos vietām? Ja hokeju šajās dienās spēlētu igauņi...

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!