Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Lai 37 gadu vecumā atteiktos no desmit miljoniem, kas nolikti uz galda stāv tavā priekšā – lai cik titulēts būtu atlēts, tā šķiet vai nu greznība vai muļķība. Tobrīd jau bijušais tenisa ranga līderis Rodžers Federers izdarīja tieši to, tomēr pierādīja pretējo – noraidītos desmit pārvēršot... 600 miljonos. Lai gan karjeras sākumposmā pieļāva daudz muļķību, šobrīd 40 gadus vecais sportists atguvis zaudēto ar uzviju un apliecinājis pasaulei: ja galva atrodas pareizajā vietā, nesasniedzamu lietu nav.

Protams, Federera zīmola pamatu pamatā ir fenomenālais talants tenisa laukumā – izcili baudāmā spēle un ilgtspēja visaugstākajā līmenī. Taču tas, kas attiecas uz biznesa pasauli, saistās ar viņa perfektajiem stratēģijas instinktiem, kuru ietekmē pieņemtie lēmumi nesuši deviņām nullēm rakstāmus ienākumus.

"Rodžers Federers pēc būtības ir tāda personība, kas visticamāk vairāk būtu piemērota jurista darbam tiesas zālē vai politiskās partijas kampaņai, nevis sporta arēnai. Viņa prāts darbojas izcili

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!