Foto: AFP/Scanpix/LETA
Var bezjēdzīgi strīdēties par visu laiku labāko spēlētāju basketbola vēsturē, taču fakts, ka Lebrons Džeimss vienmēr tiks piesaukts šajās diskusijās, nav apšaubāms. Losandželosas "Lakers" superzvaigzne tuvojas savas karjeras rietam, taču viņš nav slēpis, ka gribētu NBA uzspēlēt kopā ar dēlu Broniju. Džeimsa atvases vārdu Ziemeļamerikas groza bumbas fani sāk skandināt arvien biežāk un skaļāk. Taču vēsture rāda, ka vēl ir stipri pāragri kaut vai tikai rēķināties ar to, ka Bronijs patiešām nonāks NBA.

Šarīfs pēdējā sezonā spēlēja epizodiski (vidēji 2,9 punkti nepilnās desmit minūtēs), taču pēc grāda iegūšanas pieteicās šīgada NBA draftam. Pretēji tēva ieteikumiem, jo Šaks uzskatīja, ka Šarīfam vērtīgāk būtu turpināt mācības maģistrantūrā. 

Tikmēr Stefenam Karijam tēva ēna netraucēja, patiesībā tieši otrādi – ilgu laiku viņš skautiem radīja vairāk jautājumu nekā atbilžu. Mazais augums un trauslais ķermenis vienmēr radīja šaubas par Stefa spējām NBA. Tēva ēna viņa gadījumā nebija aktuāla problēma, tā bija lielo lēmumu pieņēmēju skepse, kas viņu motivēja apklusināt kritiķus un aizsniegties līdz groza bumbas debesīm. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!