Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Naktī uz pirmdienu norisināsies 57. "Super Bowl" – sezonas lielākais notikums amerikāņu futbolā un visā Ziemeļamerikas sportā. Divās mājsaimniecībās spēle šogad gan tiek gaidīta ar piesardzību un dalītām jūtām. Donas un Eda Kelsī kopdzīve jau labu laiku kā šķirta, taču lepnums par bērnu – Džeisona un Trevisa – panākumiem tikai audzis. Pa čempiona gredzenam jau ticis abiem, taču par divkārtēju pēc 24 stundām būs kļuvis tikai viens. Kurš? To izšķirs lielā finālspēle.

Filadelfijas "Eagles" uzbrukuma līnijas spēlētājs Džeisons Kelsī un Kanzassitijas "Chiefs" balsta uzbrucējs Treviss Kelsī savu vārdu NFL vēsturē ierakstījuši jau ne vienu reizi vien, un ne tikai kā līgas čempioni, bet arī kā vairākkārtēji simbolisko un zvaigžņu izlašu dalībnieki, taču šonakt kļūs arī par pirmajiem brāļiem, kas viens pret otru spēlējuši "Super Bowl" mačā.

Un šā fona amizants šķiet fakts, ka bērnībā Dona darīja visu, lai puikas... nespēlētu amerikāņu futbolu. Virzot citas prioritātes, abiem brāļiem (Džeisons, kam patlaban ir 35, ir divus gadus vecāks par Trevisu) tika noteikts strikts moratorijs: nekādu bērnu līgas spēļu līdz septītajai klasei!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!