Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Vai zināt sajūtu, kāda pārņem, kad, atkorķējot 2015. gada vintāžas burgundieti no "Côte de Nuits", pret ko iemainīta desmitā tiesa mēnešalgas, degunā iecērtas slapja suņa smaka, jo eksemplārs izrādījies korķēts? Tad, lūk – ļoti līdzīgu emociju buķeti iespējams pieredzēt, vērojot Dalasas "Mavericks" spēles un salīdzinot tās ar situāciju NBA turnīra tabulā. "Kumeļi" sezonu iesākuši ar labāko pirmo 12 spēļu bilanci (8-4) pēdējo sešu gadu laikā, un tas šī raksta tapšanas brīdī paredz ceturto pozīciju Rietumu konferencē. Jaunais vadonis Džeisons Kids savos padotajos atmodinājis prieku spēlēt basketbolu, un Kristaps Porziņģis atgriezies Ņujorkas "Knicks" gados. Tomēr par spīti skaistajai etiķetei... Kaut kas tajā visā ož pēc pelējuma. Līdzīgi kā ar to burgundieti.

Vai Kids būs spējīgs un vispār vēlēsies par šādām situācijām runāt ar KP? Ja Dalasa vēlēsies mazliet atvieglot Dončiča dzīvi un uzlabot uzbrukumu, kad laukumā atrodas gan KP, gan Pauels – kādā brīdī tas būs jādara. Jācer, ka Kids beidzot izlasīs sava darba līguma punktu par pienākumiem taktiski vadīt komandu un veiks mērķtiecīgas darbības, lai mēģinātu labot to, kas acīmredzami nedarbojas.

Nedomāju, ka pastāv augsta iespēja, ka Kristaps šajā sezonā varētu tikt aizmainīts, taču, ja Dalasa būs aktīva maiņas darījumu tirgū...

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!