Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Ja Holivudas uzvalki reiz lems par labu "Murkšķa dienas" rīmeikam, tad pārliecinošāko galvenās lomas atveidotāju pavisam droši varēs uzmeklēt Vašingtonas "Wizards" lojālo fanu interneta forumu pavedienos. Kārtējā neizteiksmīgā galvaspilsētas burvju NBA sezona ir iegrāmatota un novietota plauktā pie pārējiem pēdējo piecu gadu sezonas stāstiem ar nosaukumu "Stagnācija". Vai Kristapa Porziņģa nākamā misija – pēc teicamas individuālā snieguma renesanses – ir "Wizards" franšīzes atdzīvināšana?

Sacerējumā, kas tika publicēts pirms šīs sezonas, izteiktā prognoze par to, ka Porziņģis sezonas laikā varētu pārņemt komandas "de facto" līdera grožus, izrādījusies visnotaļ precīza. To apliecina ne vien paša spēle laukumā, bet arī mentora loma komandas jauno spēlētāju acīs un saikne ar pilsētu, faniem un organizāciju kopumā. Šķiet, vismaz miniatūrā formā ir izdevies atrast un realizēt to potenciālu, ko dažādu iemeslu dēļ neizdevās Ņujorkā, nemaz nerunājot par Dalasu.

Tomēr objektīvi ir faktori, kas jāliek uz pretējā svaru kausa. Vairāki un gana nozīmīgi. Un kaut kur muguras smadzenēs rosās sajūta, ka 2022./2023. gada sezonā iespētais Porziņģa karjeru ir novedis pie interesantām krustcelēm.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!