Foto: Publicitātes foto
Ikvienam no mums ir veids, kā pavadīt laiku ārpus darba. "Narvesen" darbinieki nav izņēmums – katrs no mūsu darbiniekiem laika gaitā ir izkopis kādu unikālu hobiju, kas sagādā prieku pēc darba dienas beigām. Produktu vadītāja Linda Saulīte un franšīzes ņēmējas Rīgā Sanita Pilace un Oksana Aņisko ir gatavas ar tiem padalīties!

Brīvprātīgais darbs un ceļojumi

Paralēli pienākumiem "Narvesen" mūsu kategoriju grupu vadītāja Linda daudz laika velta brīvprātīgajam darbam – viņa pilda brīvprātīgās MOT programmas treneres pienākumus. MOT ir motivācijas programma, kuras mērķis ir veidot drošāku sabiedrību, stiprinot jauniešu drosmi dzīvot un rūpēties par sevi un citiem. Lindas uzdevums ir doties uz klasēm, kur viņa vada dažādas aktivitātes un diskusijas.

Vēl viena Lindas aizraušanās ir ceļošana – viņas mērķis ir apceļot pēc iespējas vairāk valstu un to darīt spontāni. Kad nav iespējas ceļot, Lindai patīk lasīt grāmatas un spēlēt ģitāru, lai priecētu ģimeni un draugus.

Foto: Publicitātes foto

Auto un orientēšanās

Savukārt Sanita, "Narvesen" franšīzes ņēmēja Rīgā, izbauda ātrumu – brīvajā laikā viņa nodarbojas ar auto orientēšanos. Katru gadu viņa piedalās visos iespējamos auto braucienos, tostarp arī Sieviešu dienas rallijā. Sanitu aizrauj viss analīzes, loģiskās domāšanas un meklēšanas process, ko ietver šāda tipa orientēšanās pasākumi. Sanitai arī ļoti patīk pavadīt brīvo laiku kopā ar saviem bērniem.

Foto: Publicitātes foto

Bokss

Turpretim Oksanai, "Narvesen" franšīzes ņēmējai Rīgā, no stresa un negatīvajām emocijām palīdz atbrīvoties cīņas sports. Viņa brīvajā laikā jau vairākus gadus nodarbojas ar Taizemes boksu, kas ir fiziski sarežģīts sports – līdzīgs parastajam boksam, bet tajā drīkst likt lietā arī kājas. Pašlaik Oksana sportā ietur nelielu pauzi, bet viņas mīlestība pret šo sporta veidu nav zudusi.

Foto: Publicitātes foto

Komandas kopīgie piedzīvojumi

"Narvesen" kolektīvs arī visi kopā ar prieku un gandarījumu iesaistās dažādās sociālajās aktivitātēs – darbinieki katru gadu talko dzīvnieku patversmē "Ulubele," atbalsta pansionātu iemītniekus, gatavojot dažādas dāvanas svētkos, ar brīvprātīgo darbu stiprina motivācijas programmu MOT. Lielā cieņā ir arī sporta pasākumi, ik gadu piedaloties taku skrējienā "Stirnu buks," Rīgas maratonā, orientēšanās sacensībās "Pilsētas leģendas" un citos aktīvās atpūtas pasākumos.

Visa komanda kopā dodas arī izbraukuma tirdzniecībā, piemēram, šogad "Reitan Convenience Latvia" Valdes priekšsēdētāja Dace Dovidena un citi "Narvesen" komandas biedri, kuru ikdienas darbs nav saistīts ar klientu apkalpošanu, tirgojās festivālā "Positivus", koncertā "Dziesma dejo, deja skan", kā arī citos festivālos kopā ar Franšīzes ņēmējiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!