Foto: Publicitātes foto

Šogad "Narvesen" Latvijā svin 25. dzimšanas dienu, un par godu jubilejai zīmols sarūpēja lielisku iespēju "Delfi" lasītājiem – pārbaudīt savas zināšanas par "Narvesen" vēsturi un piedāvājumu un balvā saņemt maltītes veselam mēnesim. Tapis zināms konkursa uzvarētājs.

No 18. oktobra līdz 8. novembrim lasītāji varēja aizpildīt desmit jautājumu testu, un visi pareizo atbilžu autori piedalījās izlozē, kuras galvenā balva – iespēja veselu mēnesi mieloties ar gardajiem "Narvesen" produktiem, pēc paša ieskatiem izvēloties maltītes komplektu, kurā ietilpst dzēriens, ēdiens un našķis.

Trešdien, 9. novembrī, ar prieku varam pavēstīt, ka konkursā-erudīcijas testā uzvaras laurus plūc un maltītes mēneša abonementu no "Narvesen" saņem Baiba (gr*****@inbox.lv). Ar uzvarētāju sazināsimies personīgi!

"Narvesen" 25 gadu laikā Latvijā ir piedzīvojis būtisku izaugsmi – deviņdesmito gadu vidū atvērtais veikals Vecrīgā, kurā varēja nopirkt tikai kafiju, saldumus un preses izdevumus, nu ir izaudzis par plašu veikalu tīklu ar vairāk nekā 220 tirdzniecības vietām visā Latvijā, kur ikviens var iegādāties ne vien izcilu kafiju, bet arī veselīgas un gardas maltītes līdzņemšanai. Pārbaudi savas zināšanas par "Narvesen"!

Lielisks palīgs pareizo atbilžu meklēšanā tev būs rakstu sērija "Narvesen" – 25 gadus kopā ar tevi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!