Foto: Shutterstock
Policija Libānā aizturējusi filipīniešu kalpones Džoannas Demafelis, kura šomēnes atrasta mirusi kādā pamesta dzīvokļa saldētavā Kuveitā, darba devēju, kurš bija izsludināts starptautiskā meklēšanā, ziņo ārzemju raidsabiedrība BBC.

29 gadus vecās sievietes mirstīgās atliekas tika atrastas saldētavā vairāk nekā gadu pēc tam, kad policijai bija ziņots par viņas pazušanu. Sievietes līķis atradies kādā pamestā dzīvoklī Kuveitā, ievietots saldētavā. Uz sievietes ķermeņa bijušas acīmredzamas spīdzināšanas pazīmes.

Piektdien Filipīnu ārlietu ministrija paziņoja, ka mirušās sievietes darba devējs Naders Essams Assafs arestēts Libānā aizdomās par slepkavību. Viņš ir Libānas valstspiederīgais, arestēts viņa mītnes zemē, paziņojusi Filipīnu ārlietu ministrija.

Viņa aizdomās turētā sieva Mona, kas ir Sīrijas valstspiederīgā, patlaban nav aizturēta un tiek turpināta meklēt. Likumsargiem ir aizdomas, ka viņa atrodas Sīrijā. Abi aizdomās turētie bija izsludināti starptautiskā meklēšanā, ko sankcionējis Interpols.

Kuveitas varas iestādes apņēmušās darīt visu iespējamo, lai piemērotu taisnīgu sodu par pastrādāto noziegumu. Nav izslēgts, ka Kuveitas varas iestādes prasīs Assafa izdošanu no Libānas tiesāšanai Kuveitā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!