Foto: Kadrs no video

Ķīniešu pāris pēc ilgiem meklējumiem beidzot ir atraduši savu pirms 24 gadiem pazudušo meitu, vēsta BBC.

Pazudušās meitenes tēvs medijiem atklāja, ka meklēšanas darbi iekļāva arī viņa profesijas maiņu. Viņš kļuva par taksistu, cerot, ka kādu dienu automobilī kā pasažiere iekāps viņa meita.

Meitene ar vecākiem sazinājās pirms kāda laika, kad sociālajos tīklos uzgāja ierakstu, kurā vecāki meklē savu pazudušo meitu. Pie ieraksta pievienotajā fotogrāfijā attēlotā meitene likusies pazīstama, nosaka nu jau 27 gadus vecā Kifenga. Pirms 24 gadiem, kad meitene pazuda, viņu adoptēja kāda ģimene, kas trīs gadus veco bērnu bija atraduši klīstam pa ielu. Visu savu bērnību, Kifenga no saviem bioloģiskajiem vecākiem bija dzīvojusi vien 20 kilometru attālumā.

Asarām pilnajā atkalredzēšanās brīdī, meitenes tētis viņu apskāva un nočukstēja: "Tētis tevi mīl".

Kifengas vecāki kādreiz bija augļu tirgotāji. Kādā darbīgā dienā Kifengas mamma aizskrēja uz kaimiņos esošo tirgotavu, lai samainītu naudu, trīs gadus veco Kifengu atstājot vienu pašu. Kad mamma atgriezās, meitene nebija vairs atrodama, skaidroja vietējie mediji.

Ilgus gadus pāris meklēja pazudušo meiteni, izvietojot dažādus sludinājumus presē, izplatot skrejlapiņas un citādi cenšoties iegūt kādu informāciju par savu pazudušo bērnu. Cerība atrast meitu nebija zudusi līdz pat šai dienai.

Gadiem ejot, policija bija atradusi vairākas sievietes, kas atbilda meklētās meitenes aprakstam, taču nevienas meitenes DNS nesakrita ar Kifengas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!