Starptautiskā teroristu organizācija "Al Qaeda" gatavo jaunus terora aktus pēc 2001.gada 11.septembra scenārija, ziņo Londonā arābu valodā iznākošais žurnāls "Al Majalla". Elektronisko vēstuli ar šādu paziņojumu saņēmis žurnāla korespondents Mahmuds Halils, bet vēstuli nosūtījis "Al Qaeda" preses sekretārs Tabets bin Oaiss.
Kā raksta izdevums, atsaucoties uz "Al Qaeda" preses dienesta vadītāju, grupējums faktiski pilnībā esot atjaunojis savas rindas. Jaunie organizācijas biedri jau sākuši gatavot terora aktus pret ASV. Kā teikts vēstulē, ASV un tās sabiedroto izlūkošanas informācija par grupējuma darbību esot pilnīgi novecojusi un neatbilstot īstenībai.

Tabets bin Oaiss arī norāda, ka ASV speciālo dienestu veiktais Halida šeiha Mohamada un citu 11.septembra terora aktu organizēšanā aizdomās turēto grupējuma locekļu arests neesot nodarījis nekādu kaitējumu grupējumam, jo tā konspirācijas sistēma "joprojām ir nevainojama".

Atgādināsim, ka šā gada 6.maijā Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) vadītājs Pakvāls Damuro paziņoja, ka "Al Qaeda" struktūra pēdējā laikā esot lielā mērā iedragāta, taču grupējums joprojām rada draudus, ziņo aģentūra RBC.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!