ASV Bellevjū pilsētas (Ohaio štats) policija ziņo par 40 gadus vecu vietējo iedzīvotāju Artu Praisu, kurš četras reizes redzēts stājoties seksuālos kontaktos ar dārza galdiņu. Pēdējo reizi tas noticis 14. martā, kad kaimiņš Praisa darbības nofilmējis video, raksta "Telegraph".
Minētais incidents noticis gaišā dienas laikā. Kaimiņš vietējai policijai pastāstījis, ka Praiss savā dārzā apgāzis apaļu metāla galdiņu un sācis ar to nodarboties ar seksu. "Viņš bija pilnīgi kails. Viņš izmantoja caurumu galdiņā, kur parasti ievieto lietussargu," savos novērojumos dalījies kaimiņš.

Cits kaimiņš Braiss Džeikobss intervijā televīzijas kanālam WTOL1 izteicis lielākās daļas vietējo iedzīvotāju viedokli: "Viņš taču to var darīt atkal. Turklāt viņš dzīvo pavisam netālu no skolas. To nedrīkst pieļaut!"

Praisam, kurš ir precējies un trīs bērnu tēvs, tagad uzrādītas apsūdzības nepiedienīgā uzvedībā.

Tas nav pirmais gadījums, kad cilvēki pieķerti seksuālās attiecībās ar nedzīviem priekšmetiem. Pagājušā gada novembrī Londonas Lesterskvērā kāds 24 gadus vecs iereibis jaunietis mēģināja "izvarot" metāla sētu, bet pirms mēneša Vitšīras grāfistē 32 gadus vecs brits tika arestēts par kopošanos ar laternas stabu. Vēl kāds anglis pieķerts mēģinājumā mīlēt savu velosipēdu, bet polis – par intīmām attiecībām ar putekļu sūcēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!