Foto: stock.xchng
Pensionārs Džeims Lendis no Pensilvānijas štata Amerikas Savienotajās Valstīs (ASV) miris pusotru stundu pēc savas sievas Mardžorijas nāves pirmdien, ar kuru kopā nodzīvojis 65 gadus, atsaucoties uz avīzes “Haffington Post” interneta versiju, ziņo aģentūra “RIA Novosti”.

Mardžorija mira slimnīcā 87 gadu vecumā ilgstošas slimības dēļ. Viņas vīrs, kurš bija klāt sievas nāves brīdī, mira no sirdstriekas 88 minūtes vēlāk.

“Viss kārtībā. Es Tevi mīlu. Mums dzīvē ir bijis daudz laba. Mēs ļoti drīz atkal satiksimies,” avīze citē vārdus, ko Džeims teicis savai sievai pirms tās nāves.

Džeims ar Mārdžoriju esot iepazinušies deju vakarā Džonstaunas pilsētā 1946. gadā un drīz vien apprecējās, vēsta portāls “Tribune-democrat.com”.

Pēc dienesta ASV Gaisa spēkos Džeims 40 gadus nostrādāja par elektroinženieri. Mardžorija bija mājsaimniece un audzināja divus bērnus, bet brīvdienās strādāja par skolotāju svētdienas skolā.

“Viņu kopdzīvē bija daudz laba,” par vectētiņu un vecmāmiņu stāsta mazmeita Erīna Millere.

Pāris esot daudz ceļojis. Brīvajā laikā visa ģimene mēdza satikties, lai spēlētu galda spēles. Uz Ziemassvētkiem pāris vienmēr cepa cepumus, ar kuriem cienāja daudzos radus un draugus, stāsta mazmeita.

“Viņi patiešām bija nešķirami. Viņi vienmēr runāja par otru. Tādu laulību gribētos novēlēt visiem mums,” pastāstīja draudzes, kurā bija abi laulātie, mācītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!