Amerikāņu psihiatrs trešdien uzstājoties televīzijas kanālā CNN pilnā nopietnībā klāstīja, ka rokenrola karalis Elviss Preslijs ir viltojis savu nāvi pirms 25 gadiem, un nevis miris, bet gan mainījis izskatu un kļuvis par vienu no viņa pacientiem.
Nedz CNN žurnālists, nedz Preslija īpašuma pārvaldītāji to nespēja uztvert nopietni. Arī visnotaļ nopietnais diplomētais Misuri štata psihiatrs Donalds Hintons atzina, ka cilvēki par šiem apgalvojumiem viņu bieži vien uzskata par "jukušu".

Otrdien intervijā Kanzassitijas radiostacijai "KMBC" Hintons pārliecināti klāstīja: "Es ar viņu regulāri sazinos. Svētdien tas notika pa telefonu."

Preslijs mira 42 gadu vecumā 1977.gada 16.augustā. Kā aģentūrai DPA stāstīja amatpersonas Preslija Greislendas mājā, kura pārvērtusies par muzeju, ASV Tenisī štatā Memfisā, tuvojoties rokenrola karaļa nāves gadadienai, tiek saņemts arvien vairāk šāda veida paziņojumu. Muzeja darbinieki atteicās komentēt Hiltona apgalvojumus.

Hiltons vairākās intervijās apgalvojis, ka šobrīd 67 gadus vecajam Preslijam ir gaiši mati, viņš veicis plastisko operāciju, lai viltotu savu nāvi un izvairītos no uzmācīgajiem faniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!