Bruņots vīrietis otrdien atklāja uguni veco ļaužu dzīvojamēkā Detroitas piepilsētā Linkolnpārkā, nogalinot divas sievietes un vienu nopietni ievainojot, paziņoja ASV policija.
57 gadus vecais kantrī dziedātājs Kenets Millers sašāva divas sievietes ēkas kantorī un tad apstaigāja augšstāvus 14 stāvu ēkā, kur dzīvoja 100 cilvēku, viņu ieskaitot.

Viena no nogalinātajām sievietēm Alvita Kinga un citas ēkas iemītnieces bija sūdzējušās, ka vietējais uzņēmējs Millers neķītri runājis un jokojis. Otru nogalināto Merilinu Higinsu kaimiņi raksturoja kā "labo samārieti", kas regulāri piegādājusi dienu vecu maizi un konditorejas izstrādājumus ēkas iemītniekiem.

Ievainotajai Mērijai Pārslijai tika izdarīta operācija slimnīcā.

Millers pēc apšaudes aizbarikādējās savā dzīvoklī. Policija sāka sarunas ar viņu un pēc divarpus stundām izlauza dzīvokļa durvis.

Šāvējs tika aizturēts bez pretošanās un nebija ievainots. Policija atzina, ka viņš bija lietojis narkotikas.

Millera dēli paziņoja, ka tēvu apbēdinājusi kāda sanāksme, kurā viņam piedraudēts ar izlikšanu no dzīvokļa citu ēkas iemītnieku sūdzību dēļ.

Kompleksa darbiniece stāstīja, ka Millers pieteikumā uz dzīvokli šajā namā rakstījis, ka slimo ar šizofrēniju un lieto antidepresantus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!