Foto: AFP/Scanpix

Apšaudē ASV Kentuki štatā gājusi bojā ASV sprintera Taisona Geja 15 gadus vecā meita Trinitija, atsaucoties uz Leksingtonas policijas sniegto informāciju, vēsta izdevums "The Guardian".

Apšaude notikusi kādā stāvlaukumā pie restorāna "Cook out". Meitas bojāeju vietējam televīzijas kanālam apstiprinājis arī pats sportists: "Viņa neizdzīvoja. Esmu ļoti apjucis. Viņa bija šeit vēl pagājušajā nedēļā rudens brīvlaikā. Tas ir vājprāts. Man nav ne jausmas, kas notika."

"Jauniete, kuru sašāva notikuma vietā, slimnīcā tika nogādāta ar privāto automašīnu un tad pārvesta uz Kentukī Universitātes slimnīcu, kur konstatēta viņas nāve. Upuri kā 15 gadus veco Trinitiju Geju identificēja Fajetes apgabala izmeklētāju birojs," policijas paziņojumu citē medijs.

Apšaude notikusi starp diviem stāvlaukumā esošiem automobiļiem. Saskaņā ar aculiecinieku pausto viena no iesaistītajām automašīnām bijusi pelēks "Dodge Charger", otra – kāds tumšas krāsas sporta auto ar tonētiem vējstikliem. Lode trāpījusi jaunietes kaklā, atsaucoties uz policijas informāciju, vēsta raidsabiedrība BBC. Likumsargi atraduši "Dodge Charger" un aizturējuši divas personas, taču otrs transportlīdzeklis vēl tiek meklēts.

Trinitija tāpat kā viņas tēvs bijusi sportiste.

Saistībā ar notikušo sākta izmeklēšana.

Taisons Gejs ir ASV rekordists 100 metru sprintā un ir viens no ātrākajiem sprinteriem pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!