14 gadus vecs skolēns trešdien atklāja uguni uz saviem biedriem Ohaio skolā, raksta AP. Skolēni un pasniedzēji slēpās skapjos, zem galdiem un tualetēs, tomēr uzbrucējam izdevās ievainot četrus cilvēkus, pēc tam viņš nošāvās pats.
Kāda viņa skolasbiedrene vēlāk stāstīja, ka Asa H. Kūns, kurš pirms divām dienām tika izmests no skolas par kaušanos, pagājušajā nedēļā bija draudējis skolasbiedriem un skolotājiem.

"Viņš ir traks. Viņš solīja uzspridzināt skolu un sadurt mūs visus," saka Doneiša Leverta. Viņa norāda, ka šie draudi tomēr netika uztverti nopietni.

Tiek uzskatīts, ka zēns, kas ienāca skolā ar diviem ieročiem, bija mēģinājis sašaut skolotājus. Viens no ievainotajiem skolotājiem stāsta, ka viņš nekad nebija centies pārmācīt Kūnu, tāpēc, visticamāk, zēns bija šāvis uz cilvēkiem skolā nešķirojot, kas viņi bija.

Vēlāk vienā no tualetēm tika atrasts arī maiss ar munīciju un trīs naži. Skolēnu vecāki ir sašutuši par to, ka kādam izdevies iekļūt ar ieročiem skolā, kas aprīkota ar metāla detektoriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!