Foto: AP/Scanpix/LETA
Naktī uz sestdienu ASV Džordžijas štata Kleitonas apgabala vidusskolā pēc izlaiduma balles sākusies apšaude, kurā viena persona gājusi bojā, bet viens cilvēks ticis ievainots, vēstī "The Detroit News".

Kleitonas apgabala policijas sniegtā informācija liecinot, ka apšaude sākusies brīdī, kad skolēni devušies prom no izlaiduma balles. Skolas policists Tomass Treviks medijiem skaidrojis, ka cilvēki, kuri devušies uz savām mašīnām, iesaistījušies strīdā, kas skolas stāvlaukumā beidzies ar apšaudi. Treivika rīcībā nav informācijas par aizdomās turamajiem.

Izdevums "The Atlanta Journal-Constitution" vēstī, ka nedz mirusī, nedz ievainotā persona nav skolas skolēni. Portāls "Express.co.uk" ziņo, ka ievainotā persona ir kāda ap 20 gadus veca sieviete, kurai lode trāpījusi kājā. Ievainotā sieviete nogādāta vietējā slimnīcā.

Savukārt bojā gājusi ir ap 40 gadus veca sieviete, kurai vairāki šāvieni raidīti krūšu rajonā.

"Pati pēdējā lieta, ko vēlies piedzīvot, ir situācija izlaiduma ballē, kuras rezultātā kāds tiek ievainots vai nošauts," paudis skolas policists, piebilstot, ka sajūtas "nav bijušas patīkamas", ņemot vērā piektdien notikušo apšaudi Teksasas vidusskolā, kur nogalināti 10 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!