Veics zināja teikt, ka Original Soft Tampons ir jaunākais sasniegums ginekoloģijas jomā. "Tie ir ļoti augstas kvalitātes un izgatavoti no veselībai nekaitīga materiāla. Izstrādājot šos higiēniskos tamponus, pamatā tika domāts par optimālu higiēnisko drošību menstruāciju laikā," skaidro Veics.

"Sievietes, kuras izmēģinājušas Original Soft Tampons intīmo attiecību laikā atzīst, ka šie tamponi tik tiešām neesot jūtami," informē Veics, piebilstot, ka to apstiprina arī pārbaudījumos piedalījušies vīrieši.

"Original Soft Tampons netraucē intīmos brīžos tāpēc, ka šiem tamponiem nav tradicionālā diedziņa," skaidro N.Veics, piebilstot, ka Original Soft Tampons ir viegli un elastīgi, proti, tie sver tikai 2 gramus un to mitruma uzsūkšanas spēja ir krietni vien lielāka par vidējo.

"Jaunais produkts Original Soft Tampons ir dermatoloģiski pārbaudīts un pētījumi pierāda, ka tas labi uzsūc mitrumu un neizraisa alerģiskas reakcijas," stāsta Veics.

"Tamponi ir ražoti no ekoloģiski tīra sūkļveida materiāla un tie nesatur ķīmiskas vielas, kas varētu izraisīt gļotādas iekaisumu," stāsta Veics.

Veics piebilst, ka Original Soft Tampons ir paredzēti ne tikai intīmām attiecībām menstruāciju laikā. "Original Soft Tampons ieteicams izmantot arī saunas apmeklējuma, kā arī sporta, dejošanas un citu aktīvu nodarbību laikā," domā Veics.

Nikolajs Veics informē, ka vienā iepakojumā ir desmit tamponu. Jaunā produkta cena ir Ls 5.90, un tie nopērkami tikai intīmpreču salonos "Labi" Rīgā un Ventspilī.

Veics atgādina, ka intīmpreču saloni "Labi" Latvijā veiksmīgi darbojas jau 8 gadus. "Pēdējā laikā būtiski mainījusies iedzīvotāju attieksme pret intīmpreču veikaliem. Arvien biežāk salonos "Labi", nolūkā iegādāties kādu preci, iegriežas cilvēki, kuri vēlas padarīt interesantāku savu seksuālo dzīvi," stāsta N.Veics.

Veics ir pamanījis, ka jaunos Original Soft Tampons visbiežāk nāk pirkt precēti pāri un lai, cik tas nebūtu dīvaini, arī ļoti daudz vīrieši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!