Foto: AP/Scanpix/LETA

ASV Viskonsīnas štata policija izvirzījusi apsūdzības pret 21 gadu vecu vīrieti, kurš pirms teju trīs mēnešiem nogalināja 13 gadus vecās Džeimijas Klosas vecākus un pēc tam nolaupīja meiteni, raksta britu medijs BBC.

Meiteni ceturtdien atrada aizdomās turamā kaimiņi. Viņa izbēgusi no būdas, kurā atradusies pret savu gribu. Baronas apgabala šerifs norādīja, ka meitene ar aizdomās turamo nav kontaktējusies soctīklos. Vienlaikus šerifs izteicās, ka policijas rīcībā esošā informācija šobrīd ir ierobežota un meitene tiek intervēta.

Džeimiju atrada Gordonas pilsētā, kas atrodas aptuveni 112 kilometru attālumā no meitenes mājvietas – Baronas. Džeimiju atradusi kāda skolotāja. Viņa pastāstīja, ka meitene lūgusi palīdzību un teikusi, ka ir apmaldījusies, vēsta britu medijs.

Meitene tikusi meklēta kopš 15. oktobra. Todien glābšanas dienesti saņēmuši izsaukumu uz viņas mājvietu. Policija notikuma vietā ieradās pēc četrām minūtēm un atrada divus mirušus cilvēkus – meitenes vecākus. Nekādu ziņu par Džeimijas vai aizdomās turamā atrašanās vietu tobrīd nebija, atzīmē medijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!