Foto: AFP/Scanpix

Kādā no Klīvlendas namiem Ohaio štata policija atradusi trīs sievietes, kuras nolaupītas aptuveni pirms 10 gadiem, vēsta raidsabiedrība BBC.

Amanda Berija, kurai tolaik bija 16 gadi, pazuda 2003.gadā, ceļā uz mājām no savas darba vietas "Burger King", 14 gadus vecā Džīna Dehesusa pazuda, atgriežoties mājup no skolas. 20 gadus vecā Mišela Naita pazuda 2002.gadā.

Visu trīs atrasto sieviešu veselības stāvoklis ir pārsvarā apmierinošs. Mediķi apstiprina, ka sievietes ievietotas slimnīcā to stāvokļa novērošanai.

Saistībā ar lietu policija arestējusi trīs aptuveni 50 gadus vecus vīriešus, tie visi esot brāļi un viens no viņiem dzīvojis mājā, kurā atrastas nolaupītās sievietes.


Sievietes atrast izdevies, pateicoties kādam vietējam iedzīvotājam, kurš izdzirdējis no mājas atskanam kliedzienus un ieraudzījis sievieti, kura turējusi zīdaini un saukusi pēc palīdzības.

Tāpat policijas rīcībā ir Amandas Berijas telefona zvana ieraksts pa numuru 911, kad viņa paziņojusi, ka tikusi nolaupīta pirms 10 gadiem, taču viņai izdevies izbēgt brīdī, kad viņas nolaupītājs izgājis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!