Foto: White House

Amerikāņu aktieris un režisors Džordžs Klūnijs savā mājā organizē pusdienas ar ASV prezidentu Baraku Obamu, ielūgumus uz kurām varēs laimēt arī parasti Obamas atbalstītāji, vēsta ārvalstu mediji. Pasākuma mērķis ir vākt naudu Obamas priekšvēlēšanu kampaņai.

Lai piedalītos izlozē, ir jāziedo nauda caur interneta vietnes "Barackobama.com" sadaļu, kas saucas "Obama, Klūnijs un Tu". Izlozē tiks noskaidroti divi laimīgie, kuri varēs piedalīties pusdienās. Paredzams, ka tajās piedalīsies dažādas slavenības un 150 Obamas atbalstītāji, kas par ielūgumiem samaksājuši 40 tūkstošus dolāru (21 tūkstoti latu) katrs.

"Džordžs Klūnijs dara visu no savas puses, lai Prezidents tiktu atkārtoti ievēlēts, bet viņš zina, ka tādi ierindas vēlētāji kā Tu noteiks šo vēlēšanu rezultātu. Tieši tāpēc mēs aicinām Tevi ziedot, lai gūtu iespēju piedalīties šajā pasākumā," teikts interneta vietnē.

Klūnijs ir zināms, kā Demokrātiskās partijas atbalstītājs. Nesen aktieris ar Obamu ticies Baltajā namā, lai apspriestu humāno krīzi uz Sudānas un Dienvidsudānas robežas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!