Foto: Kadrs no video

ASV, Filadelfijā, policija par huligānismu un līdzekļu izspiešanu aizturējusi vīrieti, kurš pēc sejas un apģērba ir līdzīgs tradicionālajam Jēzus Kristus izskatam, vēsta "The Daily Mirror".

Vīrietis ar garu bārdu un matiem, ģērbies baltā tunikā, trenējies slidošanā uz ledus un piedāvājis interesentiem nofotografēties ar viņu par "nelielu samaksu". Šo situāciju pamanīja kāds no policistiem, kurš palūdzis vīrieti pamest slidotavu. Vīrietis atteicies to darīt, nosaucot to par nepamatotu un netaisnīgu lēmumu, pēc kā ticis aizturēts.

Aizturētajam Maiklam Grantam izvirzītas apsūdzības par huligānismu un līdzekļu izspiešanu. Vīrietis izteicies, ka apsūdzības izspiešanā ir bez pamatojuma, jo, lai arī pieņēmis atalgojumu par fotografēšanos ar garāmgājējiem, pats naudu neesot prasījis. Tāpat viņš neuzskata, ka atteikšanās aiziet no sabiedriskas vietas būtu jātraktē kā huligānisms.

Granta nolīgtais advokāts paudis pārliecību, ka galvenais aizturēšanas iemesls bijis atteikšanās aiziet prom no slidotavas. Taču aizturētais pieļāvis, ka tas noticis tādēļ, ka viņš neesot paticis policijas darbiniekam, jo iepriekš bijis bezpajumtnieks, un policists varējis viņu atpazīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!