Foto: Shutterstock

Sestdien ASV, Džordžijas štata pilsētā Atlantā, 13 gadus vecs zēns, kurš pirms četriem gadiem bija pazudis bez vēsts, atrasts dzīvs, paslēpts aiz viltus sienas kādā no ēkām, vēsta aģentūra "Reuters".

Pieci cilvēki, tostarp divi pieaugušie, aizturēti par nelikumīgu brīvības atņemšanu un nežēlību pret bērnu, paziņoja policijas pārstāvis. Apsūdzības izvirzītas arī trim nepilngadīgajiem, kas iesaistīti noziegumā, norādīja policija.

Pusaudzis pazuda bez vēsts 2010. gadā pēc sava tēva apciemošanas Floridas štatā. Tiek norādīts, ka bērna tēvs ir viens no diviem pieaugušajiem, kas aizturēti.

Vietējās policijas pārstāvji piektdien saņēma izsaukumu par kāda bērna drošības pārbaudi, taču mājas iedzīvotāji norādījuši, ka viņiem neesot nekādas informācijas par meklēto zēnu. Taču dažas stundas vēlāk varasiestādes saņēmušas atkārtotu izsaukumu. Zēnam izdevies telefoniski sazināties ar savu māti, kura policijai paziņoja par viņa atrašanās vietu. Policija zēnu atradusi paslēptu aiz viltus sienas ēkas iekšējā daļā, norāda policija.

Pagaidām policijai nav skaidrs, cik ilgi zēns ticis slēpts aiz sienas, un vai viņš tur atradies, kad ēkas iemītnieki atradās mājās.

Pēc notikušā zēns, kurš, kā atklājās, ir labā fiziskā formā, sestdien tikās ar savu māti, kura Atlantā ieradās no cita štata.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!