Foto: @SonnyDickson

ASV policija Floridā apsūdz slepkavībā kādu vīrieti, kurš vaicājis "Apple" digitālajam balss asistentam "SIRI" par līķa paslēpšanu, vēsta "The Independent".

20 gadus vecais Pedro Bravo tiek apsūdzēts sava drauga Kristiāna Agilera nolaupīšanā un nožņaugšanā pēc strīda par Bravo bijušo draudzeni. Abi devušies uz veikalu iegādāties repera Kanjes Vesta kompaktdisku, taču automašīnā sastrīdējās. Pēc Bravo teiktā, viņš savu draugu piekāvis, taču policija atklāja, ka viņš tika nožņaugts un atstāts mežā.

Tagad klajā nāca apsūdzības pierādījumi. Policija paziņojusi, ka pēc slepkavības Bravo "iPhone" ierīcē saglabājušies ieraksti no balss asistenta "SIRI" programmas, kurai viņš stundas laikā deviņas reizes jautāja par to, kur var noslēpt drauga līķi.

Saskaņā ar pierādījumu bāzi, programma sniegusi atbildi, piedāvājot vairākus variantus – purvus, ūdenstilpnes, raktuves un izgāztuves. Bravo izvēlējās līķi noslēpt mežā, izmantojot tālruņa zibspuldzi.

Vīrietis apsūdzēts slepkavībā 2012. gada 28. septembrī, bet oktobra vidū viņa drauga ķermeni netālu esošajā mežā atrada mednieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!