Foto: DELFI

Kāds trīs gadus vecs zēns ASV Ņūmeksikas štata Albukerkes pilsētā sašāvis savu tēvu un gaidībās esošo māti, svētdien ziņo "The Independet".

Negadījums noticis sestdien kādā motelī. Zēns ieroci izņēmis no mātes rokassomiņas un iešāvis tēvam mugurā. Lode izgājusi caur vīrieša ķermeni un savainojusi arī grūtnieci - tā iestrēgusi viņas plecā. Abi ievainotie nogādāti slimnīca, medijiem atklājusi vietējā policija.

Trīsgadīgā šāvēja tēvs no slimnīcas izrakstīts, taču zēna māte, kura ir astotajā grūtniecības mēnesī, vēl atrodas mediķu uzraudzībā. Mediķi viņas veselības stāvokli vērtējot kā stabilu.

Moteļa numuriņā bijusi arī divus gadus veca meitene. Nekādi ievainojumi viņai nav konstatēti, taču viņa un trīsgadīgais šāvējs vismaz 48 stundas pavadīs Bērnu, jauniešu un ģimeņu departamenta uzraudzībā.

Uz notikuma vietu izsaukti arī Dzīvnieku kontroles dienesta pārstāvji, kuriem nācies sagūstīt divus istabiņā atrastus pitbulterjerus.

Policija paziņojusi, ka vecākiem varētu tikt uzrādītas apsūdzības par nolaidību.

Portāls "Delfi" jau vēstījis par līdzīgu gadījumu pagājušā gada decembrī, kad kāds divus gadus vecs zēns nāvējoši sašāvis savu māti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!