Foto: Shutterstock
Kāds vīrietis Ņūdžersijas štata Kemdenā aizturēts par divu guļošu bērnu saduršanu, no kuriem viens gājis bojā, atsaucoties uz amatpersonām, vēsta raidsabiedrība BBC.

31 gadu vecais Osvaldo Rivera nogalinājis sešus gadus vecu zēnu un ievainojis viņa 12 gadus veco māsu, kad tie gulēja gultās savās mājās. Pirms uzbrukuma noziedznieks bija smēķējis marihuānu un lietojos halucinogēnās narkotikas, norāda policija.

12 gadus vecā meitene ar smagiem ievainojumiem aizbēga no mājas un tika atrasta pie kaimiņiem. No uzbrucēja izdevās izvairīties arī 14 gadus vecai meitenei, kura bērnus pieskatīja, jo to māte atradās slimnīcā pēc operācijas.

Uzbrucēja aizturēšanas brīdī uz vīrieša apaviem atrastās asinis atbilst tām, kas ir nozieguma vietā, norāda policija.

Neilgi pirms šī uzbrukuma 33 gadus veca sieviete, kas arī bija lietojusi tādu pašu narkotisko vielu sajaukumu – marihuānu un halucinogēno PCP, nogrieza galvu savai divus gadus vecajai meitai un izdarīja pašnāvību.

Marihuānas un PCP apvienojums liek cilvēkiem uzvesties neadekvāti, izraisa halucinācijas un atsevišķos gadījumos padara tos vardarbīgus, norāda izmeklētāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!